Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax opent middelbare school op De Toekomst

19 november 2020 11:35 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax opent middelbare school op De Toekomst; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat het samen met Calandlyceum een voortgezet onderwijs school heeft geopend op sportcomplex De Toekomst. Een selectie jeugdspelers zal onderwijs krijgen van een vast team van docenten en andere begeleiders. Doel is om het onderwijs naadloos aan te laten sluiten op het trainingsschema bij de club.

Algemeen directeur Edwin van der Sar geeft aan dat Ajax complete voetballers wil opleiden. "School speelt daarbij een grote rol. De spelers moeten meer kunnen trainen. Daarom zijn wij jaren geleden al samenwerkingen aangegaan met het Calandlyceum, het ROC Amsterdam en het Calvijn College om hen te faciliteren in het geven van onderwijs op ons eigen Ajax-complex", aldus Van der Sar. "Zo kunnen alle jeugdspelers, op alle schoolniveaus, onderwijs krijgen op ons eigen trainingscomplex, waardoor ze meer tijd hebben voor trainingen. Wij zijn heel blij dat we met deze officiële vestiging van het Calandlyceum, de volgende stap in onze ambities kunnen zetten."

Meer op Ajax.nl


Tags

calandlyceum middelbare sar aangegaan begeleiders calvijn college docenten naadloos roc schoolniveaus sportcomplex trainingsschema vestiging voortgezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Goed bezig, met als gezamenlijke doelstelling, genieten van voetbal.
+1/-0

2 weken geleden
Hier mogen we best wel trots op zijn want in het buitenland lopen ze hier in bijna alle landen mijlenver achter op ons.
+1/-0

2 weken geleden
Dit heet nu top sport mentaliteit!!
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.937 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

ajaciedkevin atalanta bayern blind donvito drommel emmen engeland eredivisie ernie fier gravenberch hans klaaschat koen kraay labyad liverpool onana overkill sanchez schande scherpen schuurs sparen tadic tagliafico twente vervelen wegging