Ajax in besloten oefenwedstrijd te sterk voor AZ

11 november 2020 14:14 - Twitter Ajax

Ajax in besloten oefenwedstrijd te sterk voor AZ; image source: Pro Shots

Ajax heeft woensdag een besloten oefenwedstrijd op bezoek bij AZ weten te winnen. Het duel eindigde in een 3-4 zege. Sontje Hansen opende voor rust de score, waarna vlak voor rust de gelijkmaker viel. Snel in de tweede helft kwam Ajax via Giovanni opnieuw op voorsprong, maar de thuisploeg maakte tien minuten voor tijd opnieuw gelijk. Het ging opeens hard qua doelpunten, want via Devyne Rensch en Enric Llansana stond Ajax vier minuten later op een 2-4 voorsprong. AZ wist in de laatste minuut nog een keer te scoren en bepaalde daarmee de eindstand op 3-4.