Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: ‘Als je goed schiet is twee keer in zestien komen ook genoeg’

8 november 2020 15:05

Opnieuw speelde Davy Klaassen als controlerende middenvelder een prima wedstrijd. En hij scoorde ook nog de belangrijke eerste goal. Vroeger kwam hij veel vaker in deze positie en gebeurde dat vaker. Klaassen: “Ach, als je goed schiet is één of twee keer ook genoeg haha.” Klaassen had een onderhoudende wedstrijd beleefd. “Misschien niet het gevecht wat je hier soms hebt gehad maar toch wel leuk denk ik.”

Ook de Hilversummer vond Ajax sterker dan tegen Midtjylland. “Jazeker, meer controle. Vooral de tweede helft deden we het goed. Voor de pauze was er even een momentje bij die kans voor Gustafson. Dat was het sein dat er een tandje bij moest. Na die 0-1 speelden we het uiteindelijk vrij makkelijk uit denk ik.”
Davy Klaassen mag deze week voor het eerst sinds lange tijd weer bij Oranje melden. “Ja dat is fijn natuurlijk. Het is een eer om voor je land te mogen spelen, daar ben ik trots op. Of het raar is dat ik uit beeld was in Bremen? Je weet hoe dat werkt, zo gek vond ik dat niet.”




Tags

bremen eer gustafson hilversummer jazeker midtjylland momentje onderhoudende oranje pauze sein tandje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos