Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antony miste Liverpool-thuis vanwege vals-positieve coronatest'

5 november 2020 09:01 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Antony miste Liverpool-thuis vanwege vals-positieve coronatest"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Antony voor de wedstrijd tegen Liverpool positief testte op corona. De Braziliaan moest om die reden de wedstrijd tegen de kampioen van Engeland missen. Bij een hertest bleek echter dat de test een verkeerde uitslag had gegeven, zoals deze week met meerdere spelers van Ajax ook gebeurde. Antony kon om die reden drie dagen later tijdens de 0-13 zege tegen VVV-Venlo alweer meespelen.




Tags

antony liverpool coronatest vals braziliaan corona engeland hertest testte vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Er valt toch geen touw meer aan vast te knopen, valse tests, oude corona sporen, weet ik veel wat.
Het kan wel zo zijn dat je ineens vijf spelers mist voor een wedstrijd en achteraf blijkt de test vals te zijn.
Ondertussen verspeel je mogelijk belangrijke punten.
Valse test - competitievervalsing?!

Geldt overigens voor alle clubs hè, niet alleen Ajax.
Iedere club heeft zijn belangen.
+4/-0

3 jaar geleden
Wat een aanfluiting dit hele testen@ zogenaamde resultaten.
+3/-0

3 jaar geleden
Dit is wel een beetje het probleem van die snel testen.. om het zeker te weten, moet je toch die pcr doen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Er zijn sneltesten die betrouwbaarder zijn dan de PCR testen van de GGD. Daar heb je ook behoorlijk wat foute uitslagen. En geloof me ik weet er alles van. Zit in die materie.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
De vraag is hoe de AD aan dit soort informatie komt. En mogen ze dit zomaar publiceren met het oog op de nieuwe privacy wetgeving?
+1/-0

3 jaar geleden
Tot we gevaccineerd zijn zal dit gekloot doorgaan, er zullen tot die tijd gegarandeerd slachtoffers vallen om verschillende redenen. Maar liever valse positief dan valse negatief, want dan ligt in no time de competitie weer stil.
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Nou lekker dan... verder begrijp ik niet zo goed hoe en wat voor test voetballer(s) ondergaan. Is dat gewoon een standaard COVID19 'GGD' test? Speeksel uit je mond halen en daarna beetje prikken in je hersens door neus heen, of? Ik vraag dit namelijk omdat een COVID19 testresultaat zonder symptomen biet betrouwbaar is. Wanneer je GGD belt om een test af te nemen en je geeft aan dat je geen symptomen hebt is het eerste wat ze aangeven dat zij geen test afnemen bij personen zonder symptomen omdat deze onbetrouwbaar is en vals-positief resultaten kan opleveren. Je wordt naar KLM health services verwezen voor een test zonder symptomen en deze schijnt 100% betrouwbaar te zijn bij personen zonder symptomen.
+2/-0

3 jaar geleden
En tegen de Denen 11 uit 11 vals positief... Kun je nagaan wat het effect is in de rest van het land en wat de grondslag is waarop alle maatregelen gebillijkt worden....
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal