Transparent
Inloggen
Sluiten

'Perr Schuurs nadrukkelijk in beeld bij Liverpool'

1 november 2020 01:06 - The Mirror
Foto: Pro Shots

"Perr Schuurs nadrukkelijk in beeld bij Liverpool"; image source: Pro Shots

Volgens The Mirror is Perr Schuurs nadrukkelijk in beeld bij Liverpool. De verdediger liep op 17-jarige leeftijd al eens stage bij de Engelse topclub en dat hij anderhalve week geleden met Ajax tegen Liverpool speelde, heeft hij manager Jürgen Klopp overtuigd. Volgens The Mirror is het niet eens uitgesloten dat er in januari al een bod uitgebracht zal worden, mede om andere clubs voor te zijn.

Liverpool kampt met een probleem in het centrum van de verdediging. Virgil van Dijk is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld, terwijl ook Joël Matip met een blessure kampt. Ook middenvelder Fabinho, die afgelopen wedstrijden in de verdediging speelde, is vanwege een spierblessure komende weken niet inzetbaar.

Meer op The Mirror




Tags

liverpool schuurs dijk fabinho klopp matip stage virgil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Tegen Liverpool hield hij aardig stand (op de tegentreffer na). Maar tegen Atalanta was het duidelijk dat hij nog niet het niveau aankan van CL. Het is een lange, sterke verdediger met een goede pass in de benen. Maar hij verliest te veel 1-1 duels, helemaal bij technische spitsen (Zapata). Positioneel is hij zwak, dekt vaak aan de verkeerde kant, laat spitsen uit zijn rug lopen en stapt te vaak dom in. Potentie heeft hij zeker, maar hij is lang niet uitgeleerd (niet gek op deze leeftijd) en dan is een stap naar Liverpool te vroeg!
+3/-0

3 jaar geleden
ja deze jongen heeft het in zich om een hele goeie te worden
+1/-0

3 jaar geleden
Op dit moment hebben wij eigenlijk alleen Timber achter de hand voor het centrum dus niet doen tenzij er de Ligt bedragen geboden worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben totaal niet gecharmeerd van Schuurs. Timber is m.i veel beter qua timming en snelheid.
Bij een bod van 30+ laten gaan en doorselecteren.
+2/-0

 
3 jaar geleden
30meloenen + krijg je never nooit voor Schuurs. Miss ooit in de toekomst mocht hij zich ontwikkelen, maar nu is hij niet meer dan 15-20mil waard. Als Overmars meer dan dat uitsleept dan is hij een koning!

Verder is Schuurs nog erg jong. Desondanks vind ik de progressie die hij maakt te langzaam en ik begin me af te vragen of hij wel beter kan. Miss zit die jongen tegen zijn kunnen aan... wie weet. Ik hoop van niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
In het systeem en voetbal van Ajax heb je een hele sterke en snelle rcv nodig. Deze positie is heel belangrijk omdat Ajax zo ver naar voren wil spelen en met 4-3-3 wil spelen, balbezit, aanvallend voetbal. etc.

Ik vrees dat Schuurs hier niet goed genoeg voor is.
Hij maakt teveel fouten.
+1/-0

3 jaar geleden
Schuurs heeft potentie.
Groeit langzaam.
Tegen Atalanta kwamen zijn zwakke plekken duidelijk naar boven.
Naar voren stormen met de bal aan de voet en dan niet meer weten wat te doen.
Hij verliest daar dus duidelijk het overzicht.
Tevens als centrumverdediger ook als rechtsback fungeren.
De linksbuiten van Atalanta met een centrumverdediger als tegenstander.
De communicatie met Mazaraoui, die nogal eens gemakzuchtig is, is er blijkbaar niet. Schuurs heeft een uitstekende lange bal. Zijn gebied waarbinnen te voetballen wordt steeds ietsie pietsie groter. Dat is nog te overzien voor hem. Echter niet als aanvaller en rechtsback willen fungeren dat is teveel van het goede. Hij is centrumverdediger en daar moet hij zich nog ontwikkelen. Ook als leidinggevende. Blind dient daarbij ook de verantwoordelijkheid te nemen. Ajax is nu een open huis achterin. Ook Fortuna kreeg open kansen. Soms verdedigt Ajax simpelweg gewoon niet en staan ze alleen maar te kijken. Onana is de enige die zijn mond open doet.
+2/-0

3 jaar geleden
Als ze maar van Onana afblijven, vind ik alles prima.
+3/-0

 
3 jaar geleden
En van Tadic. Was gelijk chaos in de aanval.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik op het moment niet zo heel enthousiast ben over Onana. Hij maakt zijn doel niet klein, hij wil nog net zijn arm uitsteken, loopt wat te lachen. Ik kan het mis hebben, maar lijkt of er weinig zin in heeft. Ik kan me voorstellen dat ie had gehoopt op een transfer, maar kom op.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vergeet ook niet het zonder publiek spelen voor heel veel spelers ook lastig te verwerken is. Het geeft een oefen game gevoel. Ff wat anders dan 50.000 - 90.000 man.
+1/-0

3 jaar geleden
Sorry maar Schuurs is er nog lang niet. Hij is nog eens goed genoeg voor Ajax.

Idem met Dest.

Ik neem aan dat het grote Liverpool wel ergens anders ene verdediger kan vinden die beter is dan Schuurs, ik beschouw dit bericht dan ook als best wel ongeloofwaardig. Er lopen alleen al in Europa denk ik wel 50 - 75 centrale verdedigers rond die beter zijn dan Schuurs. Helaas, maar het is waar.

Schuurs heeft zich weg laten spelen tegen Sane bij de 0-1.
Liep veel te veel naar voren tegen Atalanta - miste de kans op de kans op de 0-3 en Ajax werd weggecounterd en Zapata scoorde mede ook doordat Schuurs nauwelijk meesprong/kopte.

Op dit moment vind ik Schuurs duidelijk nog niet Europa proof voor Ajax.

De Ligt, Bergdolomo, Sanchez, Chivu, Alderweireld, Pasanen en zelfs soms Joel Veltman heb ik beter zien verdedigen tegen de top in Europa dan Schuurs.
+1/-2

3 jaar geleden
Liverpool moet nog even geduld hebben ,hij is nog niet klaar bij Ajax dat was een Zaterdag avond nog te zien.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie het totaal niet zitten in schuurs, althans niet bij Ajax. Misschien past hij beter bij een ander soort voetbal.
+1/-0

3 jaar geleden
Ze roepen ook maar wat op die sites he. En tig zolderkamerwankers, cq plaksites, nemen het weer massaal over.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal