Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Zowel in de box van de tegenstander als in onze zestienmeter was de scherpte er niet'

31 oktober 2020 22:46

Erik ten Hag was het in gesprek met Fox Sports eens dat zijn ploeg niet scherp startte aan de wedstrijd. "We waren zeer ongeconcentreerd en dan kom je onnodig op achterstand. Dat mag echt niet", aldus Ten Hag. "Zian Flemming mag tussen drie of vier verdedigers door slalommen. Je wordt dan weggestoken in ons rechterblok en dat mag niet op ons niveau."

De trainer had wel het gevoel dat het slechts een kwestie van tijd was tot Ajax weer orde op zaken had gesteld. "Ik heb wel vertrouwen. Je zag de ploeg ook reageren en het tempo omhoog schroeven. We hebben veel kansen gecreëerd, maar de scherpte was er vandaag niet", zo gaf hij aan. "Zowel in de box van de tegenstander als in onze zestienmeter was de scherpte er niet. Je creëert zoveel kansen en scoort dan vijf keer, maar dat waren wel drie penalty's. Ik heb ze teruggezien en ik vond ze allemaal terecht. Ik had zelfs nog een penalty gezien voor Traoré, maar we moeten niet zoveel penalty's nodig hebben om tot scoren te komen."

Ten Hag kreeg ook de beelden te zien van David Neres die leek na te trappen. "Dit moet hij niet doen", zei hij daarover. "Een oordeel daarover laat ik verder aan jou."




Tags

hag scherpte box flemming fox kwestie neres ongeconcentreerd rechterblok schroeven slalommen teruggezien traore weggestoken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht