Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Ik ben over de hele wedstrijd niet super tevreden'

31 oktober 2020 22:16

In gesprek met Fox Sports was Davy Klaassen niet te spreken over hoe Ajax aan het duel gestart was. "We begonnen echt slecht, echt dramatisch. Dat is echt onnodig. Nu ben ik degene die er twee maakt voor rust en gelukkig liepen we na rust verder en verder uit", aldus Klaassen. "We deden allemaal maar wat aan de bal. Als we de bal verloren kwamen zij er meteen uit. Het zag er misschien uit alsof er geen energie was, maar we waren gewoon niet gefocust op onze taken."

De middenvelder was het niet helemaal eens met de opmerking dat Ajax in de tweede helft wat meer achterover kon leunen. "Een beetje wel als je uiteindelijk op 4-1 en 5-1 komt, maar ik ben over de hele wedstrijd niet super tevreden", zo gaf hij aan.

Klaassen zag bovendien ook Brian Brobbey scoren, die zaterdag zijn debuut in Ajax 1 maakte. "Heel mooi voor hem. Er wordt natuurlijk veel geschreven over die jonge jongens van ons. Als jonge jongen van Ajax sta je altijd in de spotlights en moet je maar je kansen afwachten. Dat heeft hij gedaan", zei hij daarover. "Het is mooi als hij dan mag debuteren en gelijk een doelpunt kan maken. Ik ben heel blij voor hem. Zeker als je spits bent is dat mooi. Ik scoorde ook tijdens mijn debuut. Daar heb ik nog steeds kippenvel van. Dat zijn gewoon moments of life."




Discussieer mee op de forums


Tags

achterover brobbey fox leunen life spotlights

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper