Transparent
Inloggen
Sluiten

Flinke nederlaag voor Jong Ajax in streekderby tegen Almere City

30 oktober 2020 20:39
Foto: Pro Shots

Flinke nederlaag voor Jong Ajax in streekderby tegen Almere City; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond met harde cijfers onderuit gegaan in eigen huis. Almere City was met 1-4 veel te sterk voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Jong Ajax kon het duel niet veel slechter beginnen, want binnen drie minuten stond het al met 0-2 achter. De aansluitingstreffer van Christian Rasmussen werd vervolgens afgekeurd, waarna niet veel later de 0-3 volgde. Het bleek de uiteindelijke ruststand, maar gezien het spelbeeld had de achterstand veel groter kunnen zijn.

Na rust ging het niet veel beter en volgde al snel de vierde tegentreffer. Twee minuten later kwam dan ook eindelijk Jong Ajax op het scorebord via een benutte strafschop van Kenneth Taylor. De ploeg begon opeens te draaien en kreeg voldoende mogelijkheden om vaker te scoren, maar doelpunten vielen er niet meer.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Rensch, Llansana (43' Musampa), Kasanwirjo, Douglas, Regeer, De Waal (71' Tasci), Taylor, Giovanni (63' Bandé), Rasmussen (46' Pinas), Hansen (71' Ünüvar)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong rasmussen streekderby taylor bande douglas hansen kasanwirjo kotarski llansana musampa pinas regeer rensch spelbeeld tasci unuvar waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik zie dat Bande is ingevallen. Is hij inmiddels wedstrijdfit en hoe oogt deze speler?
+1/-0

3 jaar geleden
Behoorlijke blamage, jongetjes tegen de mannen, bij JAJ is het ook alles of niets en dit keer was het helemaal niets, was niet om aan te zien, ze waren ook behoorlijk geïmponeerd tegen die sportschooljongens van ALM.
Over Bande valt nog niets te zeggen, het was ook niet echt de wedstrijd voor, om zo een jongen in te brengen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is waar, dat is het fijne van deze competitie, ik vindt het erg leuk om te zien, verbaas me wel dat ze sommige voetballers laten spelen in jaj ,waarvan je nu al kan zien dat die het niet gaan redden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal