Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Atalanta is een heel attractieve ploeg, heel mooi om te zien'

26 oktober 2020 18:57

Erik ten Hag was maandagavond op de persconferentie vol lof over de kwaliteiten van Atalanta. "Het is een heel attractieve ploeg, heel mooi om te zien", aldus Ten Hag. "Complimenten voor de trainer. Hij heeft de ploeg gebouwd en doorgeselecteerd. Al drie, vier jaar speelt hij met dezelfde selectie, maar heeft er ook nieuwe kracht aan toegevoegd. Ook op de transfermarkt zijn ze succesvol. Buitengewoon goed."

De trainer van Ajax vindt het te prijzen dat er niet gekeken wordt naar gearriveerde spelers. "Dat past in hun filosofie. Ze kijken goed naar de potentie", zei hij daarover. "Spelers die in hun stijl van voetballen passen. Ze acclimatiseren hier blijkbaar goed."




Tags

hag atalanta attractieve acclimatiseren doorgeselecteerd gearriveerde stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos