Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Ik ben niet bang voor Atalanta, maar verheugd tegen ze te mogen spelen'

26 oktober 2020 18:40

Ajax lijkt te moeten winnen van Atalanta om een goede kans te houden op overwintering in de Champions League. In gesprek met De Telegraaf geeft André Onana echter aan niet te denken aan een uitschakeling. "Omdat dit voor mij geen optie is. Ik zie ons doorgaan. En dat is ook gewoon nog mogelijk", aldus Onana.

De doelman is vol vertrouwen voor dinsdag. "We gaan naar Italië om te winnen. Ajax is een grote club en wij hebben als spelers enorme ambities. Dus zullen we er alles aan doen om de drie punten mee naar Amsterdam te nemen", zegt hij daarover. "Als we zo spelen als tegen Liverpool én de kansen benutten, kunnen we iedereen verslaan. Ik ben niet bang voor Atalanta, maar verheugd tegen ze te mogen spelen."

De verwachtingen van buitenaf zijn tegenwoordig veranderd. "Het verschil met twee jaar geleden, toen we de halve finale bereikten, is dat destijds niemand iets van ons verwachtte. Nu denkt iedereen dat we zomaar even de finale halen. De druk ligt bij ons, de verwachtingen zijn hoog en dat maakt het allemaal niet makkelijker", zo geeft hij aan. "Natuurlijk zijn we met Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Sergiño Dest kwaliteitsspelers kwijtgeraakt, maar er zijn met Antony, Mohammed Kudus, Davy Klaassen en Sean Klaiber ook goede nieuwe jongens bijgekomen. Normaal gesproken kost het tijd om die in te passen, maar die tijd is er niet. Daarom is het fijn dat die jongens er direct staan."

Atalanta is volgens de keeper wel een goed team. "Dat hebben ze vorig seizoen met het bereiken van de kwartfinale van de Champions League wel bewezen", aldus de international van Kameroen. "Toch moeten we niet te veel naar onze tegenstander kijken. We weten wat ons te doen staat. En als we dat goed doen, wordt het moeilijk voor hen om ons te verslaan. Dan zijn we beter dan Atalanta."




Discussieer mee op de forums


Tags

atalanta onana antony beek bereikten bijgekomen buitenaf dest kameroen klaiber kudus kwijtgeraakt liverpool sean telegraaf ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal