Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ideaal middenveld gevonden? Dat is mij te makkelijk'

18 oktober 2020 17:21

De druk zat er goed op voor trainer Erik ten Hag dus er verscheen een opgelucht man voor de camera's van Fox Sports. Ten Hag:"Dit was een prima overwinning, hier kunnen we op voortborduren. Ik vond al langer dat ons aanvalsspel beter moest maar de afstemming kan niet meteen goed zijn. Dat kost tijd."

Als de verslaggever opmerkt dat dit middenveld er aardig uitzag en misschien wel een blijvertje zou zijn reageert de trainer gematigd: : Dat is te makkelijk. We hebben meerdere opties want ook anderen hebben het goed gedaan zoals Edson Alvarez en Quincy Promes. Het middenveld is wel het zenuwcentrum dus heel belangrijk."

Over Davy Klaassen toonde hij zich erg tevreden: "Davy is een sturende speler wat erg belangrijk is voor de groepsdynamiek. Ook toonde hij zich een leider. Maar dat wisten we, daarom hebben we hem ook gehaald."

Hij sluit vervolgens af met een even grappige als opvallende uitspraak: "Vorig jaar zei ik dat het crazy was maar nu zitten we in een totaal andere tijd." Wat hij daarmee precies bedoelde werd niet helemaal duidelijk.
Tags

hag aanvalsspel afstemming alvarez blijvertje crazy fox gematigd grappige groepsdynamiek opgelucht promes sturende uitzag voortborduren zenuwcentrum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst