Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: 'Onvrede binnen selectie Ajax over speelwijze en invulling van Erik ten Hag'

16 oktober 2020 22:26 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Telegraaf: "Onvrede binnen selectie Ajax over speelwijze en invulling van Erik ten Hag"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is er binnen de selectie van Ajax onvrede over de speelwijze van Erik ten Hag en de posities waar spelers worden neergezet. Twee jaar geleden was er binnen de club al een zelfde situatie toen Dusan Tadic na de wedstrijd met Bayern München urenlang met de trainer sprak. Ten Hag zou binnen de club ook de reputatie van een langzame puzzelaar hebben gekregen, omdat hij ieder seizoen lang nodig had om tot de ideale opstelling te komen.

De trainer heeft bij de directie wel een hoop krediet opgebouwd vanwege de landstitel, de eerste plaats in het afgebroken seizoen, de halve finale van de Champions League, de winst van de TOTO KNVB Beker en drie seizoenen op rij het behalen van de groepsfase van de Champions League.

Dat hetzelfde medium niet vies is om zelf een bommetje te gooien bewijst het wederom met teksten als 'er zijn trainers voor minder ontslagen' en 'het is in het voordeel van Ten Hag dat duels momenteel zonder publiek worden gespeeld, waardoor de eigen fans zich niet tegen de ploeg kunnen keren'.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

hag onvrede telegraaf bayern bewijst bommetje knvb landstitel langzame puzzelaar reputatie tadic teksten vies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Zondag normaal doen En iedereen zetten waar ze horen. Zo niet, bye bye zwaai zwaai.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Schreuder... Die zit lekker in het zonnetje in Barcelona, die komt echt niet.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Die komt wel hoor 100%.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Je hebt hem gesproken?
Hij net bij Barca, met een dik salaris dus waarom zou die?
En daarnaast, doet hij het beter dan ten Hag?
+4/-0

7 maanden geleden
Het is natuurlijk ook wel vrij bizar dat iedereen ziet hoe Ajax moet spelen behalve Ten Hag zelf. En vooral dat hij altijd een nederlaag nodig heeft om dat in te zien. Zoals PSV eerst over ons heen moest klappen voor Ten Hag snapte dat Frenkie geen centrale verdediger is. Die ongein kost toch ieder seizoen punten. Desalniettemin heeft hij wel ooit Tadic in de spits gezet als experiment. Dus niet alles mislukt. Gewoon vrijwel alles.
+10/-0

 
7 maanden geleden
Daar was Schreuder mee gekomen met Tadic. Als kapstok om ballen vast te houden. Iets wat je nu ook zou moeten doen als je Promes besluit op 10 te zetten. Wat ook nergens op slaat om hem op 10 te zetten, maar goed.
+2/-3

 
7 maanden geleden
Al het slechte komt door Ten Hag, al het goede zal een ander hebben verzonnen... zoeken om het zoeken
+5/-2

 
7 maanden geleden
Hoe weet je dat zo zeker? Bron?
+4/-1

7 maanden geleden
En er is ook onvrede binnen de Telegraafredactie over de wijze waarop Valentijn Driessen invulling geeft aan zijn werkzaamheden...
+11/-0

 
7 maanden geleden
Valentijn Diessen, de man die niet naar Madrid ging want Ajax was toch kansloos en zei over Moura dat die nooit scoorde.

Waarschijnlijk zijn er nog wel 100 van dit soort missers. Maar ja er moet nieuws gebracht worden.
+5/-1

 
tackle (geschorst)
7 maanden geleden
Wat eem primaire reactie. Bij jou is dus al het nieuws wat de De Telegraaf brengt bij voorbaat onzin. Vooral als het van Valentijn komt. Iedereen zit er wel eens naast en je bent fan van iemand of niet, maar jou reactie gaat nergens over.
+2/-6

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Mwah, de Telegraaf zit er vaker naast dan dat ze het goed hebben. Dat komt omdat ze, als ze geen nieuws hebben, toch iets willen schrijven en dan dus maar iets verzinnen en publiceren. Dat blijkt een vrij succesvol verdienmodel, maar dan moet je ook niet gek opkijken als een groot deel van t land helemaal niks meer gelooft van wat je schrijft
+6/-0

7 maanden geleden
Gelukkig nu ook opstand vanuit de selectie. Het moet ook ophouden met die belachelijke experimenten anders bestaat zeker de kans dat we de titel daardoor verspelen.
Nu gewoon een voorhoede zonder middenvelder Labyad en een middenveld zonder verdediger Alvarez. Davy kan nu voor de balans zorgen en zijn goaltjes meepikken en Labyad in de spits daar hoef ik geen woorden meer aan vuil te maken want er is nog maar een Nederlander over die dit niet begrijpt.
+1/-2

7 maanden geleden
Dat het zo lang heeft moeten duren voordat men ziet dat hij geen coach is voor Ajax. Eindelijk, nu stappen nemen en eruit met die vent. Tijdelijk Schreuder en het seizoen redden. Als hij zondag wint en de goede opstelling neer zet ook eruit. Hij ziet het niet en heeft geluk met zo n selectie waarmee je makkelijk kampioen moet kunnen worden. Dus ER UIT Ten Hag
+2/-2

7 maanden geleden
Heikel puntje hoor dit, iedereen ziet dat de opstelling van de laatste weken niet de juiste is.
Labyad en Alvarez horen niet in de opstelling thuis, Labyad is geen spits en komt niveau tekort.
Alvarez is niet genoeg aanwezig en voegt niets toe.
Ik denk dat iedereen het wel over eens is dat Tadic weer in de spits moet.
Promes weer naar de vleugel.
Martinez weer terug op het middenveld waar ook Klaassen bij komt.
Kudus, Gravebergh en Ekkelenkamp moeten onderling uitvechten wie er als derde middenvelder bij komt.

Als het vanuit de technische leiding moet komen, ik dacht dat Bogarde zo'n prominente rol had?
Ga niet zeuren over een nieuwe trainer met namen als Schreuder, die zit net bij Barca en vind ik iemand die wel makkelijk van club wisselt.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Valentijn zal iedere kruimel die hij tegen ten hag kan vinden gebruiken. De rest verzint meneer er zelf wel bij. Je kunt je afvragen wie de bron voor zoiets is (als deze parodie op een journalist het niet helemaal zelf verzonnen heeft.). Het kan natuurlijk ook een ontevreden bankzitter zijn of de koffiedame.

Neemt niet weg dat ik ook wel een beetje klaar ben met de experimenten van onze trainer. Gewoon de logische poppetjes op de logische plaatsen graag.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Tegen mindere tegenstanders moet je ook prima met Klaassen als controleur én Gravenberch én Kudus kunnen spelen.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Kudus, Gravebergh en Ekkelenkamp moeten het uitvechten wie er op het middenveld moeten staan ?? Kudus en Gravenberch zijn een feit en Ekkelenkamp totaal niet, brengt helemaal niets extras en dat zou die nu wel moeten doen, verhuren of verkopen, dat zelfde verhaal geldt voor Traore ,brengt helemaal niets en Labyad is een psychisch probleem, kan het soms wel en meestal niet ,dus mag mij verkocht worden, Fout van Overmars ; geen goede spits gekocht!! . Wie de nieuwe trainer moet worden is ook geen nieuws dat is Peter Bosz ,die hadden ze nooit moeten laten gaan, grootste fout van Ajax, grote probleem is dat het een godsvermogen kost om die los te kopen ,als hij zo en zo wel wil komen, Schreuder (hadden ze ook niet moeten laten gaan!!) ook een mogelijkheid ,maar die heeft een goed salaris zonder te veel verantwoording, maar goed je kan het allemaal wel proberen.
+1/-0

7 maanden geleden
Als je Martinez niet opstelt en een aantal andere spelers die er totaal niets van bakken wel, dan ben je idd een beetje de weg kwijt...
+3/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

allan alvarez barcelona brobbey buitenlander cultureel danish denemarken donvito elsimao eredivisie erfgoed europacup feyenoord fier haller jeroene joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach schipahoy simonsen suarez traore uefa vvv