Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Zin om de rest van de wereld te laten zien wat voor goede spelers wij hebben'

16 oktober 2020 14:02 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

André Onana: "Zin om de rest van de wereld te laten zien wat voor goede spelers wij hebben"; image source: Pro Shots

Tegenover de officiële website van Ajax laat André Onana weten te hopen dat Ajax zich zondag kan revancheren voor de nederlaag tegen FC Groningen van twee weken geleden. "We moeten geconcentreerder zijn achterin en meer intensiteit in de wedstrijd leggen. Dan weet ik zeker dat het beter zal gaan", aldus Onana, die weet dat het spel zondag beter zal moeten. "Dat hoef je deze groep niet uit te leggen. Ik sta elke dag met ze op het trainingsveld. De wil is enorm."

De doelman ziet het duel tegen FC Groningen dan ook als een incident. "Ik denk dat we dit seizoen hebben laten zien dat we nog steeds een sterk team zijn, al verliep het duel met Groningen natuurlijk niet zoals we hoopten", zo geeft hij aan. "Ik denk dat we tegen Groningen nog best aardig begonnen, maar we hadden daarna ook pech toen we bijvoorbeeld twee keer de lat raakten."

Ajax kent een pittige week met wedstrijden tegen gedeeld koploper sc Heerenveen en Engels kampioen Liverpool. "Ik kijk uit naar het duel met Heerenveen, maar ook zeker naar Ajax - Liverpool", zegt Onana daarover. "Dat zijn de wedstrijden waarvoor we zo hard trainen. Prachtige uitdagingen. Ik heb zin om te laten zien aan dit soort teams en de rest van de wereld wat voor goede spelers wij weer hebben."

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

onana groningen heerenveen liverpool geconcentreerder intensiteit revancheren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
oke wordt jij maar aanvoeder dan gaat tadic misschien weer beter voetballen als voorheen. een goede tip luister niet naar professor ten hag. die doet en vertelt alleen maar onzin
+1/-3

 
12 maanden geleden
Ja aanvoerdertje ruilen, top bedacht! Dat de trainer daar niet op komt! Wat een goeie oplossing
+1/-0

12 maanden geleden
Wordt ook is tijd ,dat ten Hag de voetballers is op de juiste plek zet en beter Tadic in de punt, weg met Traore, die presteert niet een bij JAJ , Dan heb ik liever Hunter nog in de spits. Al met al, moet je Heerenveen wel serieus nemen en alles uit de kast halen ,dit wordt een belangrijke week!
+2/-1

12 maanden geleden
Enig minpunt van Onana is dat hij het tijdrekken niet goed onder de knie heeft.
Heeft ons toch de finale in de CL gekost.
Verder zou ik hem voor geen enkele andere keeper willen ruilen.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

accuratesse antony arbitrage bag bejaarde degradeert delcampo donvito elsimao eredivisie fier figurant figuren gescout gorter gravenberch haller huntelaar ingesloten jeroene joe koen pasveer petterson quido remko schamen scheids spelbos sporting