Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoofdrol voor Ajacieden bij ruime zege Jong Oranje

13 oktober 2020 20:03
Foto: Pro Shots

Hoofdrol voor Ajacieden bij ruime zege Jong Oranje; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft dinsdag een grote zege behaald in Cyprus. De ploeg wist met liefst 0-7 te winnen in Larnaca. Voor de Ajacieden was er ook een hoofdrol. Ryan Gravenberch opende de score met een heerlijk afstandsschot, terwijl Jurgen Ekkelenkamp twee keer wist te scoren.

Met ook Kjell Scherpen en Perr Schuurs stonden vier spelers van Ajax in de basis. Spartaan Abdou Harroui was de enige andere speler aan de aftrap die in de Eredivisie actief is. Bovendien werden met Zeefuik, Botman, Bakker en Sierhuis nog eens vier spelers opgesteld die afkomstig zijn uit de jeugdopleiding van Ajax.




Tags

jong oranje abdou aftrap bakker botman cyprus ekkelenkamp eredivisie gravenberch harroui larnaca scherpen schuurs sierhuis spartaan zeefuik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Altijd lekker als onze jongens het goeddoen en scoren.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal