Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars na 'hectische' transferzomer: 'Had verwacht dat die twee zouden vertrekken'

9 oktober 2020 18:21 - Ajax TV


Tags

overmars transferzomer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Potter (geschorst)
4 weken geleden
Helder verhaal.

Klaassen is dus niet gehaald om vóór Kudus te spelen, maar daarachter op 6. In de Schone rol dus. En het is ook duidelijk dat dit jaar een tussenjaar is, mede door de onstabiele Corona tijd.
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Het is voor elke club coronatijd, dus dat gaat niet op. Als dit jaar een tussenjaar wordt, is het ook meteen het laatste jaar voor Overmars.
+3/-9

 
3 weken geleden
Heb je vaker moeite met luisteren? Hij heeft het vooral over een Europese context, waar Ajax harder wordt geraakt dan bijvoorbeeld Engelse of Duitse topclubs, die veel minder afhankelijk zijn van entreegelden.

En zelfs al zou je nationaal een keer geen kampioen worden dan is dat een slechte zaak maar dan wordt bij beschaafde clubs daar niet zomaar een technisch directeur voor ontslagen, ook al had hij het meeste budget en een paar jaar geleden een once-in-a-million selectie waarvan het een wonder is dat er nu nog zeker 6 (basis)spelers bij de club zijn. Als we daar aan gaan beginnen dan wordt je technisch net zo'n lachertje als een club als Genoa of Valencia. Ik wil ook dat Ajax ieder jaar kampioen wordt, maar het Bayern Muenchen scenario bestaat niet in Nederland: de weerstand voor de top 4 is erg zwak en in onderlinge topduels komt er meer bij kijken dan kwaliteit dan is het vaker een dubbeltje op zijn kant. Die kunnen in een jaar ook de verkeerde kant op vallen.
+7/-0

Op 1 gemaakte fabrieksclub na staat toch zo'n beetje elke club in Europa er zo in?
Eerst maar is het hoofd boven water houden in deze barre tijden en zeker geen onnodige risico's nemen.
Een wedstrijd in een lege Arena kost 2 tot 2,5 miljoen, doet dat maar vast keer 20.
De kans dat de competitie en Europese toernooien niet eens uitgespeeld worden is gewoon reëel.
En ook wat de economie na corona doet weet nog niemand.
Als Barca Depay niet eens kan kopen voor 8 miljoen en geen andere Europese club neemt de moeite om hem voor dat bedrag wel te halen zal alle alarmbellen af moeten laten gaan.
+3/-0

 
3 weken geleden
Hij heeft een bepaalde nuchterheid die in de voetballerij best zeldzaam is.
+4/-0

3 weken geleden
Goed, realistisch en eerlijk verhaal. Topper! Laten we dat als supporters goed beseffen en onverminderd achter onze club blijven staan.
+6/-0

3 weken geleden
Ik heb het de afgelopen weken al vaker gezegd als reactie op de negativiteit die hier werd geuit.
De huidige tijd met Corona zorgt ervoor dat ook Ajax zijn beleid heeft moeten aanpassen.
Fijn dat Overmars daar nu ook uitleg aan geeft maar zal ook ingefluisterd zijn door de financieel directeur.

Ben overigens wel benieuwd wie de speler is die niet gelukt is om te halen.
Eriksen? Alderweireld? Sanchez misschien wel?
+4/-0

 
3 weken geleden
Ik vermoed Hojbjerg, denk dat ze daar al goede persoonlijke gesprekken mee hadden voordat premier league clubs serieus werden. Was denk ik eerste keuze voor Klaassen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Lijkt me dat daar dan niet geheimzinnig over gedaan hoeft te worden. Het niet noemen van die naam zou kunnen inhouden dat die speler nog een optie zou kunnen zijn in een volgende transferperiode of wellicht geen slapende honden willen wakker maken. Dat lijkt me meer voor de hand liggen.
+2/-0

 
3 weken geleden
Het kan zijn om Klaassen te beschermen, niet ideaal als de buitenwacht weet dat je 2e of misschien wel 3e keus was (hoewel ik erg blij met zijn komst ben).
+1/-0

 
3 weken geleden
Mijn eerste gedachte ging toch uit naar een ex Ajacied, die tot weinig speeltijd komt of niet echt eerste keus is bij zijn huidige club.
+1/-0

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abbink aek antony atalanta bag blind chelsea conto donvito feyenoord fier hag klaiber koen kudus labyad leerproces lille liverpool neres nous panna promes renemar schuurs spelbos spurs tadic valencia zapata