Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax speelt gelijk in oefenduel tegen AZ, eerste speelminuten voor Davy Klaassen en Sean Klaiber

7 oktober 2020 15:58
Foto: Pro Shots

Ajax speelt gelijk in oefenduel tegen AZ, eerste speelminuten voor Davy Klaassen en Sean Klaiber; image source: Pro Shots

Ajax heeft woensdag in een besloten oefenduel gelijk gespeeld tegen AZ. Het duel op Sportcomplex De Toekomst eindigde in 1-1. Lassina Traoré maakte vlak voor rust het enige Amsterdamse doelpunt. Sean Klaiber en Davy Klaassen speelden beiden de volledige wedstrijd. Erik ten Hag had in zijn opstelling een mix gemaakt tussen de beschikbare A-selectie spelers en de talenten van de club.

Opstelling Ajax: Stekelenburg, Klaiber, Mazraoui (82' Kasanwirjo), Martínez, Rensch, Klaassen, Taylor (70' Warmerdam), Traoré (70' Brobbey), Neres (87' Mendez), Huntelaar (46' Labyad), Antony (87' De Waal)




Tags

klaiber sean traore antony brobbey hag huntelaar kasanwirjo labyad martinez mazraoui mendez neres rensch sportcomplex stekelenburg taylor waal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nou, de verdediging was echt om te huilen. Zal tegen Liverpool straks een klasse of drie beter moeten anders krijg je er echt minstens vijf om de oren.
Leuk verder dat Traoré scoorde, deed 'ie netjes. Klaassen terug is ook gewoon een goede versterking.
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Ik word een beetje stil van dat nieuws ,weetje als Ajax jouw club is en alles mag zeggen wil dat nog niet zeggen dat jou mening de juiste is. Er zijn clubs kampioen geworden met middelmatige spelers Maaaar de elf jongens met hun gebreken gingen er voor
Kampioen wordt je met spelers die bikkelen voor elkaar .Trouwens als ik het voor het zeggen had,dan was het misschien veel slechter geweest.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ten Hag is duidelijk aan het puzzelen. Kom daar dan ook gewoon voor uit! Scheelt een hoop frustratie onder de fans.

Het is niet moeilijk; wij blijven met zijn allen de trainer toch wel steunen en waarderen mits er open en eerlijk wordt gecommuniceerd over het elftal en alle daarbij behorende zaken.

En ik zie aan de hand van de opstelling ook een opmerkelijk verband; Huntelaar heeft niet gescoord en dat komt naar mijn mening omdat het middenveld niet op de aanval is afgestemd en andersom idem dito.

Gelukkig zit de CL er aan te komen dus er zit flink wat gezonde druk op de ketel om dus de puzzel te leggen.

En ik wil niet geloven dat het Erik ten Hag niet lukt de aankomende tijd de puzzel dus te leggen.

Ga gewoon lekker fanatiek met zijn allen op een leuke manier trainen. Dat is nog altijd de beste basis om op te bouwen.
+3/-0

3 jaar geleden
Ik begrijp niet dat ten Hag het zo ziet in Traore en duidelijk te zien dat Hunter niet meer op scherp is. te meer kan je zien dat je zsm een spits nodig hebt. Ook begrijp ik niet waarom ze Klaasen hebben gekocht, die plaats is al goed bezet, dat geld beter kunnen gebruiken voor een spits.
Eerlijk gezegd begint ik het voor chaotisch worden ,iop zo een manier komen er nooit geen vaste patronen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht