Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil selectie nog versterken met Mike Trésor Ndayishimiye'

4 oktober 2020 23:25 - Sacha Tavolieri
Foto: Pro Shots

"Ajax wil selectie nog versterken met Mike Trésor Ndayishimiye"; image source: Pro Shots

Ajax zou zich deze dagen nog willen versterken met Mike Trésor Ndayishimiye. Dat meldt de journalist Sacha Tavolieri via Twitter. De smaakmaker van Willem II zou samen met zijn management al sinds april in contact zijn met Ajax en ook zou er al gesproken zijn geweest met Erik ten Hag. De directie van Willem II wil vooralsnog niet meewerken.

De zaakwaarnemer van de Belgische jeugdinternational wilde niet op de geruchten in gaan.




Tags

ndayishimiye tresor hag sacha smaakmaker tavolieri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat de faak is dit allemaal. Zijn we weer terug bij af ofzo dat we de eredivisie weer leeg kopen?
En als we dan wat halen, haal dan nog een goede CV.
Aanvallers en middenvelders zat.
+4/-2

3 jaar geleden
El Nico, geheel eens met je.
+1/-0

3 jaar geleden
Mijn god, wat zijn ze van het padje af.
+2/-1

3 jaar geleden
Ajax heeft een trainer nodig die de spelers op de goede plek zet.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Helaas was er geen enkele vorm van twijfel te horen bij de trainer over wat hij aan het doen is dus zal hij het zo laten staan. Hij had het zelfs over het hoge rendement van Labyad in de spits in de voorbereiding. Ik kan mij alleen twee mooie vrije trappen herinneren als rendement.
Hij had het maar over dat de spelers meer moeten investeren, daar lag de schuld van de nederlaag, niet bij zijn opstelling. Dus we moeten aandelen gaan kopen zeg maar. Wat een ongelofelijk berg onzin kraamt deze man uit. Nul komma nul zelfkennis. Altijd anderen de schuld geven terwijl heel Nederland ziet dat de poppetjes op de verkeerde plaats staan.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Kort gezegd, maar duidelijk eens als je de poppetjes niet weet neer te zetten en verkeerde wissels pleegt, etc.
+2/-0

3 jaar geleden
Zegt me niets deze jongen maar ruilen met Labyad vind ik prima.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Het systeem en de duur van de transferperiode kan Ajax de das om doen,en vooral als je plots een nederlaag lijdt met een team dat een Ajax onwaardige wedstrijd speelde. Ik zie het dus als een wake up col tegen die spelers. Ajax moet wat de spelers zijn gewaarschuwd.
+1/-0

3 jaar geleden
Gaat deze boy er voor zorgen dat we voldoende kwaliteit krijgen om de CL te overwinteren?
+1/-0

3 jaar geleden
Volgens mij reageerde Mike Verweij uren geleden al dat dit totale onzin is..
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zou dit een uitstekende aankoop vinden. Wie die jongen een beetje heeft gevolgd, heeft echt wel zijn potentieel kunnen zien.

Laat ik vooropstellen dat ik van mening ben dat Ajax echt een spitsenprobleem heeft. Een club van onze statuur moet gewoon een bewezen killer in de punt hebben staan. Een doelpuntenmachine die ontzag inboezemt. Tadic? Klasse speler, maar liever op de flanken. Huntelaar? Ik zou met 'm starten, maar goed, leeftijd etc. Labyad? Pure armoede om hem in de spits te zetten. Traore? Heeft op de momenten dat het ertoe doet nog weinig tot niets laten zien.

Is Trésor dan de oplossing? Natuurlijk niet. Dit zal echt niet de spits zijn die er dit seizoen 25+ voor je in ramt. Maar gezien alle omstandigheden en het potentieel van deze speler? Waarom niet. Ik heb genoeg gezien om erop te vertrouwen dat je hem voor 5-7 miljoen veilig kunt halen. Kan zeker het Ajax spelletje spelen. Zo niet, dan is er later echt wel een club uit de buitenlandse middenmoot die hem voor ongeveer hetzelfde geld halen wil. Maar ik acht de kans dat hij bij Ajax in waarde gaat stijgen echt wel groter.

Laten we vooral niet vergeten dat in de huidige omstandigheden de spits die Ajax écht nodig zou hebben, niet voor het oprapen ligt. En zoals we met Suarez hebben kunnen zien, hebben de goeie jongens voldoende alternatieven in het buitenland.

Laat Mikey maar komen, die zou het best wel eens prima kunnen gaan doen.
+1/-0

3 jaar geleden
Waarom zijn een aantal van jullie zo negatief?

Ajax heeft Onana en Tagliafico behouden en Anthony, Kudus en Klaassen zijn gekomen.

Dat zijn nou niet bepaald matige aankopen, toch?
Er gebeuren dus goede dingen. Iedereen is zeer tevreden over Athony en Kudus en Klaassen gaat het vast ook goed doen en keert terug op zijn 27e!

Waarom dus zo negatief?

ps: Een goede CV halen ben ik wel mee eens.


Maar er gebeuren gewoon ook vele goede zaken. Bij sommige van jullie is het gewoon continue of zwart en dan weer wit. Waar is de nuance?
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht