Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax hard onderuit bij koploper NAC Breda

2 oktober 2020 22:49
Foto: Pro Shots

Jong Ajax hard onderuit bij koploper NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond hard onderuit gegaan op bezoek bij NAC Breda. De nog zonder puntverlies zijnde koploper was met 4-0 duidelijk te sterk voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Jong Ajax kwam in Breda nauwelijks tot kansen en ontsnapte zelfs nog aan een nog grotere nederlaag. Vanwege de interlandperiode komt de ploeg volgende week niet in actie. Op vrijdag 16 oktober is Jong AZ op Sportpark de Toekomst de tegenstander. Drie dagen later komt Jong FC Utrecht ook naar Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Rensch, Kasanwirjo, Musamp, Douglas, Llansana, Jensen (80' Hansen), Regeer (60' Mendez), Giovanni (60' Rasmussen), Brobbey (86' Warmerdam), Ünüvar (60' Pinas)




Tags

jong nac brobbey douglas hansen jensen kasanwirjo kotarski llansana mendez musamp pinas rasmussen regeer rensch unuvar utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik ging er lekker voor zitten ,maar wat was dit Ajax slecht, nog slechter dan de scheidsrechter. Musampa en Douglas beneden de ondergrens (Ajax moet zsm van hun af te zien komen) maar het is te kort door de bocht om hun hier helemaal de schuld van te geven ; Univar ,Giovanni( beter in Brazilië kunnen blijven) en Rench zwaar onder de maat en mijn god die bal maar breed en terug, wat een wanprestatie en hier kan je van der Gaag ook voor afrekenen, ik kan het niet meer herinneren of ik ooit een wedstrijd heb gezapt van Ajax ,maar het is nu wel gebeurd, blamage !!!!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Talent genoeg denk ik zo. Dit is inderdaad een taak van van der Gaag. Je ploeg scherp krijgen. Dit zal denk ik onder Bogarde niet gebeuren.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Het valt mij op dat ze het zo vaak gelaten reageren ,de boys hadden het ook zo koud ,stel je voor dat je een koutje oploopt. Ze moeten god ervoor werken, ze spelen gvd voor Ajax ,er moeten sancties komen, straks wilt FOX de wedstrijden van jaj niet eens meer uitzenden. Ajax moet ook gaan selecteren op motivatie ,wil je wel echt ,anders is er echt geen plaatsje voor je in het eerste ,kijk als je alles geeft en het lukt niet ,kan iedereen mee leven,maar als je zoals Univar een beetje lacherig elke keer de bal breed of terugspeelt omdat je er geen zin in hebt, hoort daar gewoon een waarschuwing bij.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal