Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sean Klaiber bereikt persoonlijk akkoord met Ajax'

30 september 2020 16:01 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Sean Klaiber bereikt persoonlijk akkoord met Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Sean Klaiber een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Ajax. De verdediger van FC Utrecht zal in Amsterdam een contract voor vier seizoenen gaan tekenen. Klaiber heeft woensdagmiddag zijn medische keuring ondergaan en indien dat geen problemen oplevert zal hij naar verwachting woensdag nog of uiterlijk donderdag gepresenteerd worden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

klaiber sean keuring telegraaf utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Verassend, maar succes Sean. Ik hoop dat je het heel goed gaat doen.
+1/-1

3 jaar geleden
Dat een speler een hekel heeft aan Ajax kan mij eerlijk gezegd niet zoveel bekoren. Ik ga ook gewoon voor PSV spelen als ze mij een zak geld geven. Nu houdt dat in dat ik dan automatisch PSV ook verzak dus dat is eigenlijk alleen maar mooi meegenomen.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Dat is natuurlijk je goed recht, maar het zou slim zijn om daar in het openbaar je klep over te houden, je weet immers nooit hoe het gaat lopen. Het zal best makkelijk scoren zijn bij het Utrecht publiek, maar je bent nu naar hen toe onbetrouwbaar en bij onze supporters niet echt welkom.
+2/-0

3 jaar geleden
Er zijn twee opties:

1. Je ziet in Sean Klaiber een directe versterking voor de rechtsbackpositie en je verwacht dat we sterker worden met deze aankoop. En dat hij nog meer gaat opleveren of gewoon voor zijn contractduur 1e keuze kan zijn op die plek.

2. Sean Klaiber is een breedte aankoop, omdat we na vertrek van Dest, Veltman en Botman geen opties achter de hand hebben. Mede doordat er in Jong Ajax vrij weinig loopt.

Ik denk dat de meeste het eens zijn dat het keuze 2 is.

Waarom staan er geen vervangers klaar die gecontracteerd worden, om het vertrek van Veltman, Dest en Botman op te vangen???

1. De interesse voor Dest en Tagliafico is er al heel lang. Dus de kans bestaat dat er een serieus bod komt en ze niet meer willen verlengen, en gaan.
2. Veltman had een afspraak, en had al eerder aangegeven dat hij weg wilde.
3. Je accepteert weloverwogen een bod op Botman.

Dan moet je dus op de linksback en de rechtsback al lang en breed 4 opties hebben die je direct een contract aan kan bieden. Kiezen voor een breedte aankoop pakt zeer zelden goed uit. Oke er zijn uitzondering zoals Schone.

De backs lopen inderdaad niet in de jeugd momenteel, dus dan moet je gewoon investeren in een goede jonge speler. Dit gaat je sportief en financieel gezien meer opleveren.

Toen kwam ten Hag en vertelde, ik ben dus trainer van Utrecht geweest en daar loopt een betrouwbare back...

blijkbaar heeft Overmars zijn zaakjes niet op orde voor de back posities, of hij kiest welbewust voor de goedkope oplossing.

Ik denk dat Klaiber voor Eredivisiebegrippen dus prima kan, maar je wilt een hoger niveau nastreven. Dat doe je dus niet met Klaiber.
+2/-1

3 jaar geleden
Nou ben vrij sceptisch, maar goed is nu helemaal zo dus moeten we hem gewoon steunen.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ach, hoe ik erover denkt verandert er niets aan dus ik wens hem heel veel succes toe.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat een waanzin dit... gehaald voor Jong Ajax ofzo?
+3/-0

3 jaar geleden
Alles wat in dit stadium van de transfertermijn nog gekocht wordt zijn impulsieve wanhoopsdaden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht