Transparent
Inloggen
Sluiten

'Owen Wijndal in beeld als opvolger Nicolás Tagliafico, te duur voor reserverol'

29 september 2020 15:03 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Owen Wijndal in beeld als opvolger Nicolás Tagliafico, te duur voor reserverol"; image source: Pro Shots

Owen Wijndal was afgelopen periode in beeld bij Ajax als opvolger van Nicolás Tagliafico. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De linksback van AZ blijkt echter te duur om als reserve achter de Argentijn al aan te trekken. Ajax is al de hele zomer op zoek naar een linksback. Naas Tagliafico kan ook Lisandro Martínez op die positie goed uit de voeten.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

tagliafico owen wijndal martinez naas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ziyech en vd Beek verkocht. En dan met Wijndal, Klaassen en Klaiber op de proppen komen. Komt allemaal niet erg ambitieus over.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Anthony en kudus zijn toch flinke investeringen met veel potentie. Wijndal als 2e linksback is ook aardig ambitieus. Klaassen als gatendichtloper met scorend vermogen ook hij hoeft het elftal nu niet meer te dragen. Alleen klaiber: dat is terug naar niveau kristensen alleen dan wat meer techniek en minder body. Dat zou ik met jeugd oplossen. Maar elke succestrainer bij iedere club mag eens per jaar zon domme aankoop doordrukken zo lijkt het.
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt me een uitstekende vervanger!
+1/-0

3 jaar geleden
Goede speler, zit nog veel meer potentieel dan er nu uitkomt. Kan ik wel achter staan
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.256 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis vos wijs