Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Hoe wij met tien man gespeeld hebben vond ik echt uitstekend'

27 september 2020 00:05

Erik ten Hag was in gesprek met Fox Sports erg blij met de winst tegen Vitesse. "Het was ook dik verdiend", aldus Ten Hag. "Het begin was niet goed. Vitesse was ook heel moedig, zij hebben ook heel goed gespeeld. Maar je weet dat als het zo open wordt, wij zeker kwaliteiten hebben. Dat zag je zeker na de rode kaart. Hoe wij met tien man gespeeld hebben vond ik echt uitstekend."

De trainer begreep niet waarom Edson Álvarez met rood van het veld werd gestuurd. "Hoezo een rode kaart?", zo gaf hij aan. "Hij gaat voor de bal. Dit heeft niets met gemeen spel te maken. Je ziet dat hij voor de bal gaat. Dit is absoluut geen rode kaart. Die tegen Sparta was ook al onterecht. Zowel deze als die van Nico waren belachelijk."

Ten Hag zag voor zijn ploeg nog zeker wel verbeteren. "Hoe wij begonnen. Vitesse was in de eerste fase scherper", zei hij daarover. "We waren net even te laat in positie. Zij nemen snel de spelhervattingen en maken heel veel overtredingen waar wij niet goed op reageren. Daar hadden wij beter mee om kunnen gaan."




Tags

hag vitesse alvarez fox hoezo moedig overtredingen scherper sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht