Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'De back is back'

26 september 2020 23:40

In gesprek met Fox Sports gaf Noussair Mazraoui aan dat hij weer helemaal terug is. "Ik voelde dat in de voorbereiding al. Ik kwam na een blessure met mijn enkel weer binnen en vanaf het eerste moment voelde ik dat ik sterker was terug gekomen", aldus Mazraoui. "Ik heb hard gewerkt toen ik geblesseerd was. Vorig seizoen ben ik best vaak geblesseerd geweest. Vanaf het begin van de voorbereiding voelde het goed. Vorig seizoen was het heel ongelukkig, dit seizoen is het gelukkig."

Mazraoui kon zelf terugkijken op een erg goede wedstrijd en was defensief vaak belangrijk. "Ik heb aardig wat tackles gemaakt", zo gaf hij aan. "Ik twijfel ook nooit. Ik tackle alleen als ik weet dat ik vol voor de bal ga, anders blijf ik gewoon staan. Vandaag heb ik volgens mij geen enkele tackle gemist. Ik doe het gewoon op het gevoel. Ik zie het mannetje naast me en dan zet ik em in."




Tags

mazraoui fox tackles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal