Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Alleen God weet wat er gaat gebeuren'

26 september 2020 23:31
Foto: Pro Shots

André Onana: "Alleen God weet wat er gaat gebeuren"; image source: Pro Shots

André Onana kon na de zege tegen Vitesse in gesprek met Fox Sports niet garanderen dat hij dit seizoen bij Ajax blijft. "Je weet het nooit in het voetbal. Ik heb nog steeds een contract bij Ajax en ben heel erg blij hier. Ik zal altijd mijn best blijven doen zolang ik hier ben", aldus Onana. "Alleen God weet wat er gaat gebeuren. Maar nu ben ik blij hier. Ik hoop dat we kampioen worden en alles gaan winnen."

Of er clubs interesse in hem hebben, kon hij niet zeggen. "Ik kan daar gewoon niets over zeggen", zo gaf hij aan. "Ik ben nu gewoon blij hier. Ik ben hier eerste keeper, speel alles. Ik ben een heel blij man."

Een transfer wil hij echter niet uitsluiten deze weken. "Uiteindelijk is het ook belangrijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik wil hier niet voor altijd blijven", zei hij daarover. "Als het nu gebeurt, is het nu. Maar als dat over een jaar is, is het ook geen enkel probleem. Ik ben nu heel erg blij hier. We zullen zien wat er gaat gebeuren."




Tags

onana fox garanderen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooie kerel, belangrijkste man van het team m.i.
Timber vandaag echt weer klasse net als bij zijn debuut.
+1/-0

3 jaar geleden
Ben benieuwd welke grens sar en Marc gaan trekken betreft Onana. Hij heeft alle tijd gekregen om te vertrekken, maar uiteindelijk moet de club aan zichzelf en het team, fans denken.

Fijn dat er wordt meegedacht, maar op een gegeven moment is het klaar.
+1/-0

3 jaar geleden
Beach Boys zongen het ook al. Dus dan zal het wel waar zijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht