Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Eran Zahavi heeft een contract van Ajax op zijn mail'

25 september 2020 18:48 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Eran Zahavi heeft een contract van Ajax op zijn mail"; image source: Pro Shots

Ajax heeft daadwerkelijk geprobeerd om Eran Zahavi aan te trekken deze maand. Dat geeft Valentijn Driessen aan bij Telegraaf TV. "Erik ten Hag heeft gesproken met Zahavi. Volgens Ajax is er vanuit het management van Zahavi alleen contact geweest met Ajax en zei Ajax daarop geen belangstelling te hebben. Zahavi heeft echter wel degelijk gesproken met Ten Hag", aldus Driessen. "Zahavi heeft ook een contract van Ajax op zijn mail. Misschien dat hij dat ooit nog wel laat lekken of laat zien, maar hij heeft duidelijk aangegeven dat hij heeft gesproken met Ten Hag en Ten Hag hem graag wilde hebben."

De aanvaller reageerde eerder deze week zelf gepikeerd toen hem gevraagd werd naar de interesse van Ajax en dat dit vanuit Amsterdam werd ontkend. "Die reactie beviel mij niet. We weten allemaal wat de waarheid is", zo gaf hij aan.

In de podcast Kick-off van De Telegraaf ging Driessen er iets dieper op in. "Het klopt wel dat Ajax niet bij hem heeft geïnformeerd. Het management van Zahavi heeft bij Ajax gezegd dat hij vrij was en daar is door Ajax positief op gereageerd", zo geeft hij aan. "Er is onder andere een gesprek geweest tussen Erik ten Hag en Zahavi. Ze hebben elkaar niet persoonlijk gezien, maar er is een gesprek geweest via de telefoon. Daarin gaf Ten Hag te kennen dat hij hem er graag bij had. Hij wilde er graag een volwassen en ervaren spits bij. Het is ook niet voor niets dat Ajax heel lang de pijlen heeft gericht op Suárez. Ze waren gewoon op zoek naar een spits."

Marc Overmars zou vervolgens een contract voorstel hebben gestuurd naar het management van de spits. "Hij heeft dat vervolgens geweigerd", zegt hij daarover. "PSV bood nagenoeg of gewoon hetzelfde, maar PSV heeft Roger Schmidt als trainer en daar wilde hij graag een keer onder spelen. Dat gaf voor hem de doorslag om voor PSV te kiezen en niet voor Ajax. Bovendien wordt hij bij PSV een basisspeler en was het bij Ajax afwachten of hij als Israëlisch international het niveau heeft om de basis te halen."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

zahavi hag driessen eran telegraaf beviel kick overmars podcast roger schmidt suarez waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Driesen uahum verder hoef ik toch niks te zeggen
+2/-1

Je staat als club alleen maar voor lul nu. Wees een vent en geef toe dat je naast een speler hebt gegrepen of geef gewoon aan (zoals normaal) dat je niet in wil gaan op geruchten. Maar nee, Ten Hag verzint een verhaal om gezichtsverlies te voorkomen. Het gevolg daarvan is dat het er nu nog steeds over gaat en je jezelf en de club gewoon voor lul zet.
+5/-0

3 jaar geleden
Dus? Er zullen wel meer spelers zijn met wie Ajax heeft gesproken. Uiteindelijk heeft hij voor PSV gekozen en dat zal niet zijn omdat hij liever EL speelt, de mooie speelstijl of de prachtige binnenstad van Eindhoven. PSV zal hem meer willen betalen of meer zicht op speeltijd kunnen geven. En wat missen wij nou hier? We hebben het niet over Suarez, deze jongen speelde bij een laagvlieger in de serie A en heeft mooie statistieken in de CHINESE competitie. Kortom, op naar de volgende ‘scoop’ van Faal-entijn.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Waar het om gaat is dat Ajax (ten Hag) aangeeft dat Ajax geen contact heeft gehad met hem. Als blijkt Ajax wel contact heeft gehad, dan heeft Ten Hag zich gewoon als een klein kind gedragen. Niet echt professioneel. Aangezien Overmars zich stil houdt over deze kwestie denk ik dus dat Ajax inderdaad contact heeft gehad. Dat is niet erg, maar ben dan gewoon een vent en ga er niet om liegen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Boeit mij vrij weinig. Ten Hag mag zich uitlaten hoe hij wil. Als hij maar resultaat haalt.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik vrees wel dat ie er 20 in gaat leggen. Maar ik heb het graag mis.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat je meer bang moet zijn voor Malen dan voor een spits die toch echt op deze leeftijd (32) aan snelheid moet inboeten.
+1/-0

3 jaar geleden
Lekker belangrijk dit zeg!
Wat is het belang hiervan?
Wil hij alsnog naar Ajax, spijt van PSV?
+1/-0

Nou dan laat je die mail toch zien waar hij het kleine Ajax keihard afwijst voor het grote Psv als het je allemaal zo hoog zit, Driessen, Zahavi of Psv.
Je kan er maar druk mee zijn, of dat ze bij Ajax iemand vermoord hebben.
Ten Hag zegt dat hij aangeboden is, ja er is misschien ook een mail verstuurd.
Driessen zijn bronnen wisten ook zeker dat Frenkie bij PSG had getekend en Donny bij Real, daar heeft hij ook allemaal mails van, of gehoord dat er gemaild is.
Volgens Peter Bosz die met hem gewerkt heeft kan die niet mee in het positiespel van Ajax, dat is voor mij een betere recensie dan 200 goals is Israël en China.
Wat dat betreft is het misschien wel een hele slimme jongen en heeft hij daarom bewust gekozen voor het countervoetbal in Eindhoven.
+2/-0

3 jaar geleden
lekker interessant zeg of die jongen nu wel of geen aanbod heeft gehad van Ajax. Falentijn heeft nooit wat zinnigs te melden en niemand neemt hem serieus als het op voetbalkennis aankomt dus moet hij het hebben van dit soort geklier. Deze jongen heeft gekozen voor PSV punt. Het is ook weer niet zo dat we Messi zijn misgelopen kom op zeg....
+1/-1

3 jaar geleden
En Valentijn heeft een ontslagbrief van de Telegraaf op zijn email...
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Beetje dronken gereageerd 🤣😂🙄
+1/-0

3 jaar geleden
2 miljoen per jaar gaat die verdienen bij PSV. Ik heb liever dat Marc, Onana, Nico en Blind 5 ton extra geeft om te blijven.
+2/-0

3 jaar geleden
Het lijkt wel alsof de mediaman bij PSV bij iedere aanwinst vraagt of de persoon in kwestie niet ook door Ajax werd begeerd. Van Mark van Bommel tot Toon Gerbrands en nu dus die Zahavi weer, iedereen bij PSV werd kennelijk ook door Ajax begeerd. Als ik het lees ben ik toch vooral blij dat ik nooit bij een Ajax aankoop van Ajax heb gehoord dat PSV ook geinteresseerd was. Het geeft bij mij toch een beetje het idee dat PSV het zelf ook uitzonderlijk vindt dat een speler de voorkeur aan PSV geeft boven Ajax.
+1/-0

3 jaar geleden
Nou, Valentijntje, je bent toch van de scoops. Dit is er 1. Kun je meteen verdergaan met je grootste hobby, zagen aan de stoelpoten van Ten Hag. Publiceer maar.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoe doe je dat eigenlijk, een contract doormailen zonder dat er eigenlijk gesprekken zijn? Ik geloof er geen hol van als het van Valentijn komt.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson