Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ronald Koeman hoopt op verhuur van Riqui Puig aan Ajax'

21 september 2020 11:25 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Ronald Koeman hoopt op verhuur van Riqui Puig aan Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens El Mundo Deportivo hoopt Ronald Koeman dat middenvelder Riqui Puig dit seizoen op huurbasis voor Ajax gaat spelen. Zowel de trainer zelf als de technische leiding zijn van mening dat Ajax de ideale club is voor Puig om komend seizoen veel minuten te maken. Ajax is al vaker gelinkt aan een tijdelijke komst van de talentvolle middenvelder, maar vooralsnog ziet hij zelf een verhuurperiode niet zitten.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

puig koeman riqui deportivo mundo verhuurperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Voor 1 jaar lijkt me dat Ajax daar weinig aan heeft, eenmaal een beetje gewend geraakt en hij gaat weer richting Barcelona. Plus dat hij eigen talent in de weg zit. Voor 2 jaar en/of optie tot koop OK, maar dat zal niet de bedoeling zijn van Barca verwacht ik.
+1/-0

3 jaar geleden
Niet doen. Gaat eigen spelers in de weg staan. Überhaupt moet Ajax geen spelers meer huren met de huidige financiële situatie.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Eens. Niet doen. In ieder geval geen talenten van clubs als Barcelona of real, City. Dat mag Vitesse etc doen.

Als je bv een keer een klasbak kan huren zoals Rakitic of Suarez voor een jaar, dan zie ik geen bezwaar. Bij Traore van Chelsea zag ik ook geen bezwaar.
+3/-0

3 jaar geleden
Het is volgens mij al lang geleden dat Ajax een veldspeler heeft gehuurd. Of zie ik iemand over het hoofd?

Ajax zal niet snel meer spelers huren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Traore werd gehuurd van Chelsea.

Maar dat snapte ik nog wel. Bosz wilde hem perse, en Chelsea wilde niet verkopen.
+1/-0

3 jaar geleden
Normaal nooit voor huren maar deze kans niet laten liggen. liefst natuurlijk 2 jaar of optie tot koop. Deze jongen kan echt voetballen en is creatief, dit missen we nog na het vertrek van Ziyech.
Anders ruilen tegen Dest met een terugkoop optie van 30 miljoen op Puig. (max vraagprijs van Dest nu)
+1/-0

3 jaar geleden
Gisteren goed kunnen zien dat Kudus goed genoeg is voor de basis. Kudus is eigenlijk een nummer 10, dus heb je Puig niet nodig (Tadic en Promes kunnen ook op 10). Overigens zou Ajax alleen spelers moeten huren met een optie tot koop. We leiden alleen voor andere clubs op als we er zelf goed aan kunnen verdienen.
+1/-0

3 jaar geleden
Groot talent, dat zeker. Echter jan ik mij Bojan en Cuenca ook nog heugen.
Barça kan in de stront zakken mits er optie tot koop is.
+1/-0

3 jaar geleden
Laat Koeman zich lekker met alleen Barca bemoeien, dat is al lastig genoeg voor hem.
Als hij deze jongen niet nodig heeft en wel een Wijnaldum wil halen, dan mis je de Barca filosofie.
Laat Ajax hem in ieder geval niet huren, hij gaat alleen maar de ontwikkeling van onze eigen talenten in de weg staan.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft Ajax er nog wat over te zeggen of verzinnen ze dit terplekken in Barcelona?
Hij ziet zelf een verhuurperiode helemaal niet zitten, nou prima toch.
We hebben zelf een jongen lopen die bijna net zo oud is, genaamd Ekkelenkamp.
Die hoeft niet te wennen, traint al een jaar mee, kan het Ajax spelletje door en door en wil wel heel graag voor Ajax spelen.
Misschien net (nog) niet goed genoeg voor de basis maar die durf ik er bij calamiteiten zo in te zetten.
+2/-0

3 jaar geleden
Volgens mij heeft Ajax geen probleem op het middenveld, met Kudus en de aankomende Gravenberch (misschien kan Labyad hier ook wel spelen??)hebben we in de as voldoende kwaliteit. Ik zou juist gaan kijken voor in de spits,Traore komt te kort, Huntertje is aan het roesten. Ook in de verdediging hebben we een goede aankoop nodig.
+1/-0

3 jaar geleden
Doen. Kan geen kwaad. We hunkeren allemaal terug naar de dagen van Krkic, Luque, Juanfran en de laatste man die nummer 14 mocht dragen: Roger.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik begrijp dat tegenwoordig bij een huur constructie vaker een doorverkoop percentage van een toekomstige transfer zit inbegrepen (zoals bijv. bij Botman), dus het gaat dan niet zozeer alleen maar om opleiden voor een andere club. Zoiets zou natuurlijk niet geheel oninteressant zijn. Als je daarnaast nog een goeie extra speler tot je beschikking hebt, die je zelf niet hebt rondlopen, is huren helemaal geen raar idee.

Dat gezegd hebbende, het gaat hier om een middenvelder, en daar hebben we er net een van gekocht, ook zit er in de jeugd veel aan te komen. Leuk dat Koeman vindt dat Ajax een goede plek voor hem zou zijn, maar we hebben gisteren een leuke introductie van Kudus gezien, en ook Unuvar was tijdens de voorbereiding lekker bezig. Lijkt me geen goed idee..
+1/-0

3 jaar geleden
De vraag is of Ajax een speler als Puig nodig heeft, en met wat er momenteel bij Ajax 1 en Jong Ajax rondloopt ben ik geneigd te zeggen, nee niet nodig. Leuk dat Barcelona die jongen speelminuten wil geven, maar ik denk dat er 100 clubs zijn die hem wel kunnen gebruiken. Maar ja, geen van die 100 speelt zoals Ajax. Zelfs Barcelona speelt niet zoals Ajax, gezien het systeem wat Koeman gaat spelen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos