Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben het bij fases heel goed gedaan'

20 september 2020 19:26

Erik ten Hag vond niet dat het voor Ajax een walk in the park was. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het hangt er altijd vanaf wat je zelf op de mat brengt. Dat hebben we bij fases heel goed gedaan en dan lijkt het alsof het heel makkelijk gaat, maar het had qua resultaat nog makkelijker kunnen zijn als een aantal goals niet werden afgekeurd", aldus Ten Hag. "Ik wil die beslissingen niet gaan betwisten, maar we hadden een aantal heel mooie aanvallen die uiteindelijk leidden tot een goal, maar dat blijkt dan uiteindelijk toch geen goal te zijn."

De trainer vond het spel van Mohammed Kudus geweldig om te zien. "Hij is heel actief en heel dynamisch. Hij kan in een heel hoge intensiteit voetballen en weet er dan vaak ook iets moois mee te doen", zei hij daarover. "Verdedigend ook met ballen afmaken. Als hij dan nog leert om in ons systeem beter positie in te nemen gaat het een heel mooie speler voor Ajax worden."

Ondanks zijn goede spel kan Kudus de volgende wedstrijd toch weer op de bank belanden. "Waarom niet? Hij heeft een hoop dingen goed gedaan, maar er zijn ook een hele hoop verbeterpunten heb ik gezien", zo gaf Ten Hag aan. "Dat heeft vooral te maken met posities innemen. Het is wel zo dat hoe meer je speelt, hoe makkelijker dat voor hem gaat verlopen."




Discussieer mee op de forums


Tags

hag kudus betwisten fox intensiteit park walk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal