Transparent
Inloggen
Sluiten

Zakaria Labyad: 'Ik vond dat we als elftal uiteindelijk meer goals hadden moeten maken'

20 september 2020 19:13

Zakaria Labyad was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de opmerking dat het voor de neutrale kijker een saaie wedstrijd was. "We hebben veel kansen gecreëerd. We hebben uiteindelijk drie keer gescoord, maar ik vond wel dat we als elftal uiteindelijk meer goals hadden moeten maken", aldus Labyad. "Je ziet ook dat aan het einde van de tweede helft wat meer gas wordt teruggenomen. Helaas, want ik denk dat als er meer goals worden gemaakt iedereen een tevreden gevoel heeft. Maar met 3-0 winnen van RKC is gewoon goed."

Volgens de Marokkaan heeft Ajax gewoon een heel goed elftal. "Je ziet dat het team steeds meer naar elkaar toe groeit en dat is belangrijk. Met name voor de Champions League wedstrijden", zo gaf hij aan. "Hoe wij vandaag de eerste helft hebben gespeeld is gewoon complimenten."

Labyad wist zelf ook te scoren, maar had twee keer op het scorebord kunnen staan. "Ik vond het geen overtreding van onze linksback, Lisandro", zei hij daarover. "Gelukkig kon ik nog een goal meepakken met mijn schouder."




Tags

labyad fox meepakken rkc saaie schouder teruggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht