Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus: 'Het team was vandaag top'

20 september 2020 19:07

In gesprek met Fox Sports gaf Mohammed Kudus aan erg blij te zijn na zijn debuut voor Ajax. "Het was heel mooi. Ook dat we wonnen. Het was een heel fijn gevoel. Winnen en zelf goed spelen. Het team was vandaag top", aldus Kudus. "Als het team het goed doet, komen de individuen ook tot hun recht. Iedereen was vandaag goed."

De Ghanees kreeg de vraag of hij op zijn favoriete positie speelde. "Ik kan ook meer naar voren spelen. Dit is voor mij wel een nieuwe positie, maar dat zorgt er alleen maar voor dat ik beter wordt en mijn spel meer ontwikkel. Je weet nooit waar je uiteindelijk gaat spelen, dus ik ben er altijd klaar voor", zo gaf hij aan. "Normaal speel ik meer naar voren, op de tien positie."

Kudus vond het ook mooi dat hij direct tot Man of the Match werd uitgeroepen. "Het is een heel speciale dag, maar het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt. Daar draait het uiteindelijk allemaal om", zei hij daarover. "Als het team het goed doet, gaat het individueel ook vanzelf."




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus fox individuen match

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht