Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona hoopt op huur van Sergiño Dest met optie tot koop'

16 september 2020 13:58 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Barcelona hoopt op huur van Sergiño Dest met optie tot koop"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo wil Barcelona Sergiño Dest op huurbasis overnemen van Ajax. Daarbij zou dan wel een optie tot koop bedongen worden. De rechtsback van Ajax zou de plek van de Portugees Nélson Semedo moeten innemen, die op de nominatie staat om verkocht te worden. Ajax zou hebben laten weten dat de international van de Verenigde Staten tussen de 20 en 25 miljoen euro zou moeten kosten, maar de Spanjaarden hopen hem eerst op huurbasis over te kunnen nemen.

In 2021 vinden er nieuwe verkiezingen plaats bij Barcelona. De nieuwe directie zou dan kunnen bepalen of Dest definitief naar Spanje kan vertrekken.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

barcelona dest huur deportivo mundo nelson nominatie portugees semedo verkiezingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Barca kan lekker ophoepelen. Mogen geen transfers doen, ga lekker ergens anders gratis winkelen.
+5/-0

3 jaar geleden
Het lijkt erop dat het geld op is in Barcelona, dit soort constructies zijn totaal niet interessant voor Ajax. Ow je wil je speler eerst testen? Dan moet je hem zelf opleiden! Jullie mogen hem wel een jaartje ruilen met Suarez en dan komt Suarez na dit jaar transfervrij over en dan mag Dest wel voor 25 miljoen naar Barcelona.
+2/-0

 
3 jaar geleden
De Jong is goed voor 20 miljoen per jaar. Messi verdient 70 miljoen. Er is iets goeds mis daar. Mocht corona tot ver in 2021 door-etteren, dan hebben ze echt een probleem.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat een drama bij Barca. Kunnen Memphis ook al niet betalen volgens de geruchten.

Koeman is toch pleite na de presidentsverkiezingen, mag Xavi met z'n verlanglijstje komen. Gokje... daar staan Memphis, Dest en Wijnaldum niet op.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Misschien moeten ze hun navigatiesysteem eens updaten. Er zit namelijk geen filiaal van de Action op de Johan Cruijff Boulevard!
+4/-0

3 jaar geleden
Toch wel erg vreemd dat hij bij Ajax op de bank zit en clubs zoals Bayern en nu ook Barcelona , interesse heeft in hem, bij mij is dat niet zo vreemd ,die jongen i gewoon een hele goede voetballer ,ten eerste moet ten Hag hem een vaste basisplaats geven, een jongen met zijn kwaliteiten verdiend dat ,dan spreek je in ieder geval vertrouwen uit naar hem, nu heb ik het gevoel dat hij alleen maar uit beleefdheid bij Ajax blijft.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
He, pleur eens op. Moet je maar niet tientallen miljoenen betalen aan salaris en ook geen honderden miljoenen aan miskopen door de jaren heen.

Wat is Barça al jaren een ordinaire koopclub. Misschien moeten ze eens daar wat aan doen en zich weer bezighouden met de jeugd.
+3/-0

3 jaar geleden
Barcelona is een huilclub.
Huren van Ajax.
Barcelona maakt zich belachelijk.
700 miljoen zou Messi kosten ?
Hopelijk is Ajax niet naíef.
+1/-0

3 jaar geleden
Te koop voor 50 miljoen. Anders maar een jeugdspeler er neerzetten Koeman van La Masia.
+1/-0

3 jaar geleden
Wij zijn toch geen discounter? Als Barcelona een speler wil, moeten ze er maar geld voor neertellen. Dit soort constructies slaan nergens op, tenzij ze +30% doen op de verkoopprijs (excl. salaris tijdens de huur).
+1/-0

3 jaar geleden
Sergino Dest heeft mij echt in alle opzichten verbaasd. Een speler die altijd in de basis hoort te staan. Het is zo'n fijne en grillige speler. Hij is snel, wendbaar, heeft gigantische drive, longinhoud om dit volledige 90 minuten vol te houden, goed in de combinatie, en aanvallend is hij heel makkelijk in staat om 1 op 1 een man uit te spelen. Ten Hag maakt keer op keer inschattingsfouten. Hem op de bank houden, is de volgende in het rijtje. Sommige zeggen ja lekker cashen voor Sergino Dest, pak die 20 miljoen. Ik begrijp daar werkelijk niks van. Dest is een leuke speler om naar te kijken. Dan wil je daar toch zo lang mogelijk van kunnen genieten?... supporters die praten alsof ze de penningmeester van hun plaatselijke voetbalvereniging zijn.
+5/-0

3 jaar geleden
Hahaha, rot is op met dat Barça, misselijkmakende club.
+1/-1

Een jaartje ruilen met Suarez.
Wij betalen Dest zijn salaris door, Barca dat van Suarez.
Besparen hun mooi het bedrag dat ze Suarez nu moeten geven om zijn contract af te kopen en kan Koeman die rare Depay lekker halen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Heb geen zin om het onderbouwen, maar Dest mag je nooit laten gaan de komende jaren. Die jongen is 1 van de beste spelers in de selectie. Snap niet dat Ten Hag hem niet opstelt.

Oh en Barcelona moet lekker in andere vijvertjes gaan vissen!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos