Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verliest ook in derde competitieduel

14 september 2020 20:44
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verliest ook in derde competitieduel; image source: Pro Shots

Jong Ajax wacht na drie competitiewedstrijden nog altijd op de eerste punten. Maandagavond ging de ploeg van Mitchell van der Gaag in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Jong PSV. Ietwat ongelukkig kwam de ploeg in de eerste helft met 0-2 achter, aangezien Jong Ajax duidelijk de betere ploeg was. In de blessuretijd van de eerste helft volgde na een heerlijke aanval dan ook de volkomen terechte aansluitingstreffer van Jurgen Ekkelenkamp. In de tweede helft maakte Ajax aanvankelijk een belabberde indruk en mocht het vooral blij zijn dat de Eindhovenaren niet tot scoren kwamen.

Nadat aanvoerder De Haas van Jong PSV met rood van het veld werd gestuurd rook Jong Ajax weer bloed en kreeg vooral invaller Bryan Brobbey enkele goede mogelijkheden. De beste kans was echter voor Terrence Douglas. Hij raakte diep in blessuretijd de paal. Het betekende dat Jong Ajax voor de derde keer op rij verloor.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong betekende bloed brobbey bryan douglas ekkelenkamp haas rook

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ajax had ook weinig geluk, wel weer wat wijzer geworden, Ekkelenkamp niet ajax 1 waardig, beter verhuren en hopen dat het toch nog wat gaat worden met hem, ik heb nauwelijks hoop. Douglas,Musampa, van Gelderen,Warmerdam Ajax onwaardig . Unuvar zwaar tegenvallend echt overschat, die mag wel goed zijn best doen, wilt hij waar kunnen maken wat ze bij Ajax van hem verwachten. Ik hoop dat Van der Gaag het snel op de rit krijgt anders gaat het voor hem nog ene heel verhaal worden om de kerst te halen, zoals het nu gaat ,gaat het niet goed!!
+1/-1

 
8 maanden geleden
Op basis van een potje? Netjes 'wijze man'
+2/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Dank je wel dat je me wijze man noemt , ik volg JAX al een tijdje ,dus mijn visie is niet van 1 wedstrijd.
Het is ook niet echt mijn mening ,maar meer een gegeven ,als je dat niet kan volgen ,heb je mijn inziens heel weinig verstand van voetbal.
Ik hoop dat ze weer gaan voetballen en ook moet het management is denken aan afscheid nemen van bepaalde spelers die niets bij Ajax te zoeken hebben, je kan niet eeuwig voetballers vasthouden, dat is niet goed voor Ajax (belemmert de doorstroom van andere voetballers en ook niet voor de voetballers zelf.
+1/-1

 
8 maanden geleden
"Unuvar zwaar overschat" is dat een gegeven omdat jij dat vindt?
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Jij haalt er nu nu 1 gedeelte uit ,van mijn hele verhaal, dat is wel wat ik nu van hem vindt, hij kan mij nu nog niet overtuigen en mij niet alleen,Ten Hag haalt hem toch ook niet naar het eerste ,tenminste niet als vaste kracht ,ik hoop dat ik zsm er anders over ga denken, dat legt helemaal aan hem.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Hij is nog jong, hopelijk komt het nog inderdaad
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een gelul joh. Waar alle clubs zo'n beetje een normal voorbereiding hebben heeft van de Jong-teams (en dan met name bij Ajax) het grootste deel van de selectie meegetraind bij het eerste. Dat moet nu zijn weg weer even vinden, dat komt vast wel.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Oké dan, de voortekenen zijn zeer veelbelovend. We gaan meespelen bovenin. /s
+2/-1

 
8 maanden geleden
Dat is meteen weer het andere uiterste. Wat ik maar wil aangeven is dat Jong geen normale voorbereiding heeft gehad in tegenstelling tot de meeste Eerste Divisie clubs. JA speelde gisteren helemaal niet slecht, hadden ook wat pech.
Tegen Roda speelde zowat de A1 en uit bij NEC kun je gewoon verliezen.

Ik zeg nergens dat het zo wel prima is, ik vind alleen wel dat het niet zo heel gek is dat ze nog niets gewonnen hebben.
+2/-1

8 maanden geleden
Voetballend zit het wel goed, echter waar het elke keer fout gaat is concentratie verlies bij spelers (Musampa) en Kotarski. Dus van der Gaag doet er goed aan om dat er in te krijgen bij deze jonge spelers.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

allan alvarez barcelona brobbey buitenlander cultureel danish denemarken donvito elsimao eredivisie erfgoed europacup feyenoord fier haller jeroene joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach schipahoy simonsen suarez traore uefa vvv