Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico mist RKC-thuis vanwege schorsing

14 september 2020 16:32 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico mist RKC-thuis vanwege schorsing; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Nicolás Tagliafico is geschorst voor de competitiewedstrijd tegen RKC. De Argentijn werd tegen Sparta met een rode kaart van het veld gestuurd en de voetbalbond heeft besloten hem om die reden voor één wedstrijd te schorsen.

Meer op KNVB.nl
Tags

rkc tagliafico knvb schorsen sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Kamphuis heeft een hele verkeerde beslissing gemaakt (die stinkerd van theo jansen was nog met hem eens ook??!!), persoonlijk vindt ik één van de betere scheidsrechters van de competitie maar nu zat hij er helemaal naast en stiekempjes weet hij het ook, wat een afdwaling!!!
+2/-0

9 maanden geleden
Rode kaart was een zware straf maar Nico is ook wel meer dan eens goed weggekomen.
Nah ja, 1 wedstrijdje toekijken.
Tegen RKC mag dat geen probleem zijn.
+2/-0

8 maanden geleden
Ik begrijp de kritiek op ten Hag. Zijn keuzes voor bepaalde spelers en zijn wisselbeleid zijn gewoon vreemd. Labyad is alles behalve een 9. Wat moet Traore, Huntelaar en Tadic wel niet denken. Sergino Dest kan je in mijn ogen niet om heen. Is zo sterk in de duels, explosief en heeft een makkelijke passeerbeweging. Hetzelfde geld voor Kudus. Waarom op de bank? Neres zal ook weer lang moeten wachten op een basisplaats. Pas toen ten Hag eindelijk door kreeg dat hij vd Beek en Neres niet meer op de bank kon zetten, ging het toen draaien. Het passieve wisselbeleid is de grootste ergernis. Spelers inbrengen voor 3 tot 5 minuten voor tijd, terwijl je 3-0 voor staat... verschrikkelijk. En als we achter staan pas vanaf de 75e minuut wisselen. Uitspreken dat Kudus ook linksback kan spelen?? Als Nico verkocht word, moet je investeren in nieuwe linksback want in de jeugd loopt hij niet. Dus niet gaan lopen prutsen met Kudus op linksback.
+2/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

allan alvarez barcelona brobbey buitenlander cultureel danish denemarken donvito elsimao eredivisie erfgoed europacup feyenoord fier haller jeroene joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach schipahoy simonsen suarez traore uefa vvv