Transparent
Inloggen
Sluiten

Bas Nijhuis fluit Ajax - RKC Waalwijk

14 september 2020 12:13 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Bas Nijhuis fluit Ajax - RKC Waalwijk; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Bas Nijhuis de scheidsrechter is als Ajax het zondag in eigen huis opneemt tegen RKC Waalwijk. De Tukker zal daarbij geholpen worden door assistent-scheidsrechters Mark Strijker en Dyon Fikkert, terwijl Richard Martens de vierde official zal zijn.

Martin Pérez zal de rol van VAR gaan vervullen, terwijl Jan de Vries hem daarbij assisteert.

Meer op KNVB.nl


Tags

nijhuis rkc assisteert dyon fikkert knvb martens perez strijker var vries

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Nou dát wedstrijdresultaat zal 'ie niet naar zijn hand kunnen zetten. Terechte vraag werd aan hem gesteld door een kijker van Veronica Inside afgelopen vrijdag: Bas, ga je dit seizoen wél voor overtredingen fluiten?

Zijn filosofie van mannelijk voetbal vind ik prima; alleen is hij helaas niet in staat het onderscheid met kristalzuivre overtredingen te maken. Dat zal de reden vooraL zijn dat 'ie niet als de top van Nederland wordt gezien.
+3/-0

 
2 weken geleden
Of iets terecht is afgefloten (of niet) wordt natuurlijk ook bekeken door onze rood witte supporters bril - ik heb 100x liever een scheids zoals Bas die tenminste laat door voetballen dan een scheids die de wedstrijd elke 2 minuten stil legt omdat er weer een Neymar over het gras loopt te rollen. Het is geen tennis.

Het moet een keer afgelopen zijn met dat gezeur over overtredingen en al die voetballers die moord en brand schreeuwen as ze een tikje krijgen, het verpest het kijk plezier. Het huilen na een zacht tikje op de schenen en twee seconden later weer opstaan alsof er niets is gebeurt mag van mij gewoon met geel bestraft worden.

Een goede scheids voelt de wedstrijd aan en laat door voetballen waar kan - ik ben er blij mee, ook als de beslissing tegen onze club is.
+1/-0

2 weken geleden
Alles beter dan die kamphuis
+2/-0

2 weken geleden
Jammer, ik dacht dat we van hem af waren, kan het verschil niet tussen echte overtredingen en mannelijk voetbal.
+2/-0

2 weken geleden
Al stellen ze Mark van Bommel aan als scheids, deze wedstrijd moet gewonnen worden met minimaal 3 goals verschil.
+3/-0

2 weken geleden
Pfff de Bas Nijhuisshow weer dus.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik ben bang dat Nederland niet van deze man afkomt, Bas Onkruid had zijn naam moeten zijn.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.012 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannames alvarez anthony athony barcelona belasting boer donvito fier gecharmeerd hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad marin martinez noteren ofwel overmars post potter promes renemar rodytur schuurs suarez tadic