Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Na de rode kaart hebben ze het perfect ingevuld'

13 september 2020 16:48

In gesprek met Fox Sports gaf Erik ten Hag aan uitermate tevreden te zijn met de prestaties van zijn ploeg. "Het is natuurlijk geweldig als je kijkt naar het wedstrijdverloop. Je staat al heel snel met tien man en je ziet dan dat er een team staat. Daarmee bedoel ik niet alleen de tien die op het veld achterbleven, maar ook alle wissels", aldus Ten Hag. "Ze hebben het perfect ingevuld en de overwinning uit het vuur gesleept. Je ziet dat aan de spirit, de tactische rijpheid, hoe ze dat uitvoeren en dat ze het samen doen."

De trainer was zeer te spreken over hoe Ajax de taken uitvoerde. "Heeft Sparta een kans gecreëerd? Alleen een schotje van Harroui. Dat was een klein foutje", zo gaf hij aan. "Er was niks noemenswaardigs. Als je zo lang in ondertal staat, kan er wel eens een schotje op doel komen, maar dan heb je een uitstekende keeper. Defensief hebben wij geweldig gestaan. Dat is niet alleen de verdediging, maar het hele team."

Over de rode kaart van Nicolás Tagliafico wilde hij niets zeggen. "Ik heb daar geen mening over. Daarvoor moet je bij degene zijn die het betreft. Dat laat ik bij de rest", zei hij daarover. "Natuurlijk heb ik daar wel een mening over, maar dat hoort bij degene waarbij het hoort. Bij de arbitrage en de VAR."




Tags

hag schotje achterbleven arbitrage fox gesleept harroui noemenswaardigs ondertal rijpheid sparta tagliafico uitvoerde var vuur wedstrijdverloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eredivisie gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper