Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Iedereen weet dat mijn voorkeur ligt bij Ajax, maar je weet niet hoe het gaat'

8 september 2020 22:03 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Noa Lang: "Iedereen weet dat mijn voorkeur ligt bij Ajax, maar je weet niet hoe het gaat"; image source: Pro Shots

Na de zege van Jong Oranje tegen Jong Noorwegen gaf Noa Lang in gesprek met Fox Sports aan niet met zekerheid te kunnen zeggen of hij dit seizoen bij Ajax speelt. "Iedereen weet dat mijn voorkeur ligt bij Ajax, maar je weet niet hoe het gaat. Ik houd alles op en we zien het wel", aldus Lang. "Ik bedoel het niet arrogant, maar ik vind dat ik de kwaliteiten heb om te slagen bij Ajax. Het is aan mij om het echt waar te maken. Niet alleen een grote mond hebben, maar ook echt presteren."

Lang ging verder: "Het kwartje is bij mij ook echt gevallen. Er komen meerdere dingen bijkijken dan alleen leuk zijn aan de bal. Daarin ben ik echt stappen aan het zetten, maar ik ben er nog lang niet. Ik moet gewoon doorgaan en dan zie ik wel hoe ver ik kom."




Tags

jong arrogant bijkijken fox kwartje mond noorwegen oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Uitstekende speler om achter de hand te hebben. Lekker bij de club houden.
+2/-0

3 jaar geleden
Hij heeft mij positief verrast in de voorbereiding van het seizoen. Niet de slimste speler, maar heeft een leuke actie in huis. Bij Twente was het allemaal niet best, maar het kwartje lijkt inderdaad wel gevallen. Ik denk dat Huntelaar hier een aandeel in heeft. Dit soort spelers hebben een leermeester nodig die ze soms met beide benen op de grond kan zetten!
+2/-0

3 jaar geleden
Dit seizoen laatste kans geven. Als 't hem dit seizoen weer niet wordt, dan helaas.
+1/-0

3 jaar geleden
in telegraaf staat gouden wissel va trainer om lang erin te zetten .NEE EEN GROTE FOUT VAN DE TRAINER OM DIE JONGEN NIET VAN AF DE AFTRAP ERIN TE ZETTEN. EN AJAX HAAL DIRECT KADIOGLU VOOR 5 JAREN. EN LEG GRAVENBERG OOK VOOR MINIMAAL 5 JAAR VAST
+1/-1

 
3 jaar geleden
Bel ze op.. en gil zoals je hier doet :-)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal