Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United pakte door voor Donny van de Beek na concurrentie van andere topclubs'

1 september 2020 09:41 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Manchester United pakte door voor Donny van de Beek na concurrentie van andere topclubs"; image source: Pro Shots

Manchester United is zeker niet de enige club die interesse had in Donny van de Beek. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. Tottenham Hotspur stond op het punt om concreet te worden, terwijl Paris St. Germain ook informeerde naar de middenvelder. De naam van Van de Beek werd expliciet genoemd bij FC Barcelona, terwijl ook Manchester City interesse had. Toen Manchester United op de hoogte was van de concurrentie pakte het direct door.




Tags

beek barcelona expliciet informeerde tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Voor 45 miljoen geloof ik wel dat er automatisch meer clubs belangstelling hebben, weinig risico voor ze. Ik juich deze manier wel toe, dus een transfersom afspreken. Spelers tekenen eerder nog een jaartje bij en het is een signaal naar spelers die ze aantrekken. Ik denk dat Ajax een mooi (en denk een uniek) systeem heeft van basisspelers die goed presteren goed belonen en een transfersom afspreken als je ze nog een jaar wilt houden. Zo hou je enigszins controle dat niet een half team wordt verkocht en dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Spelers zelf opleiden en aanvullen met jong talent die je aankoopt. Een paar routiniers voor de ervaring en wat aankopen voor het eerste waar hopelijk minimaal de helft het red. Langzaam loopt het team het leeg, maar wordt ook rustig weer aangevuld.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Wat 3LittleBirds zegt. Ik geloof best dat er geinformeerd is, dat is iets anders dan concrete interesse hebben.
+1/-0

3 jaar geleden
Slim gedaan van United. Voor hen is dit echt een koopje.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal