Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt akkoord over transfer Razvan Marin

31 augustus 2020 20:55 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax bevestigt akkoord over transfer Razvan Marin; image source: Pro Shots

Ajax heeft het vertrek van Razvan Marin via de officiële kanalen bevestigd. De Roemeense middenvelder vertrekt op huurbasis naar het Italiaanse Cagliari. Uiterlijk 1 juli 2021 zal dat omgezet worden in een definitieve transfer. Hoeveel Ajax ontvangt voor Marin wordt niet gemeld, maar in Italië verschenen berichten dat de club 10 miljoen euro zal ontvangen en daarbij ook nog een doorverkooppercentage ontvangt. Een jaar geleden werd de middenvelder overgenomen van Standard Luik, maar in Amsterdam wist hij niet te overtuigen.

Meer op Ajax.nl




Tags

marin cagliari luik standard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Had hem graag willen zien vechten voor een plek nu Ziyech én V.d. Beek weg zijn. Maar goed, geen slechte deal.
+1/-0

3 jaar geleden
Soms werkt het gewoon niet. Het is een technische voetballer, goed schoot, goed inzicht en toch kwam het er niet uit. Mist misschien dat gogme waar Ajax om bekend staat. Voor beide partijen is dit een goede oplossing denk ik.
+1/-0

3 jaar geleden
Boekhoudkundige truc of niet, hopelijk inclusief bankgarantie en valt die koopverplichting eenvoudig juridisch af te dwingen. Zal een schandalig vooroordeel zijn, maar ik weet het zo net niet met die Sardiniers..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal