Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis hard onderuit tegen Roda JC

30 augustus 2020 16:25
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis hard onderuit tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong Ajax is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een nederlaag. Roda JC bleek op Sportpark de Toekomst met 0-4 te sterk. Trainer Mitchell van der Gaag kon ook zeker niet beschikken over zijn sterkste elf, omdat een groot deel zondagmiddag met de A-selectie actief was tegen Union Berlin.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Van der Sloot, Llansana, Musampa, Douglas, Warmerdam, Taylor, Regeer, Martha, Giovanni, Rasmussen




Tags

jong roda berlin douglas llansana martha musampa rasmussen regeer scherpen taylor union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik weet dat het gaat om opleiden van spelers maar dit elftal was toch wel een schande voor het betaalde voetbal. De KNVB zou moeten eisen dat een competitiewedstrijd van Jong AJAX altijd prevaleert boven een oefenwedstrijd van het eerste. Is een klap in het gezicht van de andere KKD clubs. Dit is je reinste competitievervalsing.
Schandalige beslissing van AJAX. Maar hoera, Unuvar heeft eelt op zijn reet van het zitten op de bank in de Arena. Wat heeft zo'n jongen daar nu aan?
Een afgang voor de spelers en de club wat mij betreft.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ben het vaak niet eens met jou, maar hiermee dus wel. Individuele ontwikkeling van spelers gaat voor, maar dit ging echt te ver en dan kan ik heel goed begrijpen als er clubs zijn die gaan klagen over competitievervalsing.
+2/-1

3 jaar geleden
Niet te veel waarde aan hechten. Het echte Jong Ajax oefende tegen Union Berlin.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waarom zouden die moeten oefenen tegen Union Berlin, terwijl er een echte wedstrijd op het programma stond in de competitie tegen Roda JC. Je oefencampagne is klaar als de competitie begint.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat ben ik met je eens hoor, maar bedoel dat de uitslag me niet zoveel zegt, omdat het met een veredelde A1 was.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, het is een mooie ervaring voor de jongens, maar als je meedoet in de KKD, kan je dit niet maken. Daar heeft Roda nu van geprofiteerd, maar straks spelen we met een Eredivisiewaardig elftal tegen bijv. NAC of Excelsior.. De competitie moet toch enigszins serieus genomen worden, want de punten tellen wel voor de andere clubs.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ben helemaal met je eens, het elftal die tegen Berlin speelde had gewoon moeten spelen tegen Roda.
Was niet om aan te zien, er liepen bij Jong Ajax Ajax onwaardige spelers bij ,ik begrijp het niet maar ze waren ook super ongemotiveerd, als je die Warmerdam en van Gelderen, Douglas en Martha ,eigenlijk iedereen ,zag voetballen ,was het zeer bedroevend, behalve invaller Brobbey was nog redelijk. Ik kan me niet meer heugen hoelang het geleden is dat ik een wedstrijd van Ajax uitzette, maar deze keer kon ik het niet meer aanzien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos