Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Daley Blind maakt het naar omstandigheden goed

26 augustus 2020 14:14 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Daley Blind maakt het naar omstandigheden goed; image source: Pro Shots

Erik ten Hag gaf na het duel met Hertha BSC aan dat het met Daley Blind gewoon goed gaat. "Hij voelt zich goed. Hij heeft geen klachten. Zijn ICD ging af en daarna was alles gelijk oké. Hij is gewisseld en hij voelt zich prima", aldus Ten Hag in gesprek met Ziggo Sport. "We gaan nu onderzoek doen en even afwachten wat de resultaten zijn. Van daaruit gaan we beslissingen nemen."

Update 26-08 14:14: Via de officiële website is Ajax met een update gekomen over Daley Blind. De verdediger voelt zich naar omstandigheden goed en was woensdagochtend op sportpark de Toekomst. Blind zal nader onderzocht worden en zal de uitslagen van deze onderzoeken afwachten voordat hij de training weer gaat hervatten.

Meer op Ajax.nl




Tags

blind hag hertha icd ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Tja... zwaar kut voor Blind. Mocht het niet goed zijn zou ik zeggen, stop lekker Blind. Je bent in het voorrecht dat je financieel onafhankelijk bent. Geniet van je gezin en ga bij Ajax aan de slag in de functie die je ambieert.
Je moet er niet aan denken dat het echt misgaat.
Sterkte gap.
+4/-0

 
JeroenE (geschorst)
3 jaar geleden
Precies. Ik zou hem niks kwalijk nemen als hij nu stopt. Natuurlijk kan het ook zonder sport gebeuren. Het risico lijkt me alleen wat groter bij intensieve inspanning.
+2/-0

3 jaar geleden
Net zoals jullie ben ik geschrokken van de beelden. Ik kan mij niet voorstellen hoe Daley en zijn naasten dit ervaren! Het is natuurlijk onzin dat het ‘prima gaat met Daley’. Zo’n kastje grijpt niet zomaar in en Daley ging niet zomaar op de grond zitten. Los van de vraag of het medisch verantwoordelijk is om nog op hoog niveau te blijven voetballen, is het natuurlijk ontzettend slecht voor het zelfvertrouwen in zijn lichaam! Hopelijk kan hij zijn carrière hervatten zonder zorgen, maar het belangrijkste is dat hij dit vooral doet zonder verhoogde gezondheidsrisico’s. Sterkte Daley!
+2/-0

3 jaar geleden
Daley, stop aub met profvoetbal. Je hebt ons al zo veel gegeven en financieel ben je al binnen. Ga lekker genieten van je gezin en het leven.
+2/-0

3 jaar geleden
Stop gewoon met voetballen Daley. Je hebt nog een heel mooi leven voor de boeg man!
+2/-0

Dit ziet er niet best uit, ook al is er waarschijnlijk niks aan de hand geweest.
De kans dat dit kasje vaker in een wedstrijd af gaat is denk ik groot.
Het lijkt me een verschrikkelijke spagaat waar Daley in zit.
In zijn hart (sorry voor de uitdrukking) wil hij door voetballen, maar zijn verstand zegt misschien wel stoppen.
Hoppelijk kunnen ze hem goed adviseren, 100% garantie bestaat denk ik in dit geval niet maar je heb het wel nodig om de afweging van door voetballen te maken.
Dus als je stopt begrijpt iedereen dat, een 100% Ajacied ben je sowieso
+4/-0

3 jaar geleden
Zag er niet goed uit, gezondheid is belangrijkste. Even afwachten uit. Daley was enorm geschrokken, dat zag je. Dit zag hij niet aankomen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb het niet gezien, maar kan me wel voorstellen dat als je het niet gewend bent dat je een alarmsignaal krijgt en dat gebeurt nu nadat je dat hele traject hebt meegemaakt, dat dan de eerste gedachte is om direct alle inspanning te minimaliseren (lees: liggen) en ook een schrikreactie hebt.

Nu heeft ieder menselijk lichaam in meer of mindere mate soms wel eens last van een overslag of juist langere tussenpoos. Kan zoiets niet ook aan de hand zijn geweest en dat het kastje daar direct op reageerde? M.a.w. is het wel direct tijd voor de maatregelen die de rest hier voorstelt?
+1/-0

3 jaar geleden
Sterkte Daley!!! Ik hoop voor jou, je gezin, je ouders etc, de fans en Ajax en het voetbal dat het weer 100 % goed komt. Je bent een parel van de club. Zo fijn en gaaf dat je bent teruggekeerd. Je bent een echte winnaar Daley. Je komt terug bij je cluppie en je wint meteen de dubbel en staat in de halve finale CL!! Dat ben jij Daley. Ik weet nog de eerste keer dat ik ooit in de Arena was. Niemand mocht het veld op. Maar jij wel, jij was als klein manneke aan het hoog houden op het veld. Je was namelijk de zoon van de aanvoerder. Daley ik bid voor je! Gods zegen Daley! Shalom
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal