Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luis Suárez vindt het te vroeg voor terugkeer naar Nederland'

24 augustus 2020 21:56 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Luis Suárez vindt het te vroeg voor terugkeer naar Nederland"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport heeft Luis Suárez aan Marc Overmars laten weten dat hij deze zomer niet naar Ajax wil komen. Ondanks dat hij nog altijd zeer warme gevoelens voor de club heeft, vindt hij het te vroeg om terug te keren naar de Eredivisie en wil hij eerst in een andere competitie aan de slag gaan. Paris Saint-Germain zou zeer concreet voor hem in de markt zijn, terwijl ook clubs uit de Verenigde Staten en het Midden-Oosten belangstelling hebben getoond. Het management van de Uruguayaan is met Barcelona in gesprek om zijn huidige contract te laten ontbinden.

Meer op Sport.es
Tags

suarez nederland barcelona eredivisie oosten overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wil hij soms met rollator komen?
+2/-0

tackle (geschorst)
3 jaar geleden
Snap niet dat er nog supporters geloven dat hij naar Ajax terug komt. Die gaat gewoon ergens cashen.
+1/-0

3 jaar geleden
Blijf dan maar lekker weg, we hebben gepensioneerden genoeg.
+1/-0

Ik gun Luis het alle beste, die jongen kan ergens anders waarschijnlijk 3x zoveel verdienen, dan moet je clubliefde wel enorm zijn om als Uruguayaan terug te keren bij Ajax.
Overigens schandalig hoe die bolle Koeman hem in een telefoongesprek van nog geen minuut even de deur wijst.
Dit gaat nog wel als een boemerang voor hem terug komen op het moment dat het straks tegen gaat zitten, en het gaat tegen zitten daar ben ik van overtuigd.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik ben altijd groot fan geweest van Suarez en ik had het prachtig gevonden als hij terugkwam. Maar in principe hebben we hem niet echt nodig dit seizoen. Zoveel opties voorin, zelfs Labyad en Lang doen het fantastisch in de voorbereiding. Met Suarez erbij zal je echt een luxeprobleem krijgen (met gefrustreerde spelers als gevolg). Dit zijn op dit moment de opties: Antony, Neres, Promes, Tadic, Huntelaar, Traore, Unuvar, Labyad, Lang, Hansen. Ik ga er van uit dat Huntelaar, Neres en misschien wel Promes Ajax na dit jaar zal verlaten, eigenlijk zou Suarez dit gat dan prima kunnen opvullen, dezelfde drive, veel ervaring en kan er makkelijk 20 inschieten in een seizoen. Dus hopelijk gaat hij nog een jaartje spelen bij Barcelona of een ander team en komt hij volgend jaar terug. Mocht hij over twee jaar terug willen komen en misschien niet het niveau meer aankunnen, dan niet! Ajax is geen opvang voor over-the-hill spelers.
+3/-0

3 jaar geleden
Jammer, maar begrijpelijk. Onze competitie is gewoon niet aantrekkelijk genoeg om in te spelen voor grootheden zoals suarez.
+2/-0

3 jaar geleden
Clubliefde bestaat bij 1% van de voetballers, gelukkig hebben wij er 1 van met Blind.
+1/-0

3 jaar geleden
Als dit waar is. En dat is maar de vraag.
Maar laten we zeggen dat het waar is, dan zeg ik het volgende: Luis je maakt de grootste fout uit je carrière door nu te zeggen dat het nog te vroeg is voor jou om terug te keren. Straks wil Ajax je niet meer en ben je gewoon niet meer goed genoeg. Velen dachten dat ze later nog wel terug konden komen en AJAX had geen interesse meer of de spelers waren niet goed genoeg meer. Luis kijk naar Rijkaard, Daley Blind en Huntelaar. Zij timden het wel goed en hebben furore gemaakt. Als je nu terugkomt kan je misschien wel de CL winnen of Uefacup met je club. Luis, kom nu terug of niet meer. Shalom
+2/-0

3 jaar geleden
Robben speelt een half uur eerste divisie met Groningen tegen Almere, voor zes mensen, drie paarden en een hond, en kijkt dan zo intens blij dat ie op het gras staat. Dat is toch hartverwarmend, zeker vergeleken met deze man.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson