Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfer Razvan Marin naar Cagliari in afrondende fase'

24 augustus 2020 23:40 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfer Razvan Marin naar Cagliari in afrondende fase"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Razvan Marin na een jaar alweer kan vertrekken bij Ajax. De middenvelder staat in de concrete belangstelling van het Italiaanse Cagliari. De Roemeen wist geen basisplaats af te dwingen in Amsterdam en kon ook in de huidige voorbereiding niet overtuigen. Tegen Red Bull Salzburg maakte hij al geen deel meer uit van de wedstrijdselectie. Marin heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2024.

Update 23:40: De Belgische journalist Kevin Sauvage meldt via Twitter dat de transfer van Razvan Marin naar Cagliari in de afrondende fase zit. De Roemeense middenvelder kon ook terugkeren naar België na belangstelling van Club Brugge, maar kiest voor een vervolg van zijn loopbaan in Italië. Marin zal ook meteen definitief vertrekken uit Amsterdam. In de komende dagen zal de deal afgerond gaan worden.

Meer op VI.nl




Tags

marin cagliari afrondende belgie brugge roemeen salzburg sauvage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Beetje het ‘Dolberg’ gevoel bij Marin. Hij kan ongetwijfeld goed voetballen, maar het komt er niet uit. Het lijkt alleen maar bergafwaarts te gaan, zijn minuten in de oefenwedstrijden doet pijn aan mijn ogen. Gewoon geen zelfvertrouwen en ik ben bang dat hij dat vertrouwen nooit zal krijgen bij Ajax. Misschien het beste voor beide partijen om uit elkaar te gaan, natuurlijk wel zonde!
+4/-0

 
3 jaar geleden
Bij Standard Luik of een haar na speler van het jaar. Het is er bij Ajax iig nooit uitgekomen. Ik denk dat het qua speelstijl niet matched. Jammer voor Ajax en Marin dat ze van tevoren niet zo iets hadden van dat gaat lastig worden. Ik hoop voor Marin dat hij zich weer gaat herpakken bij een andere club.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Marin is een dynamische speler. Hij hoort op de plek van Donny. Helaas heeft hij daar nooit een serieuze kans gehad. Ten Hag gooide hem altijd op 6 of 10.
+2/-0

3 jaar geleden
Gewoon afscheid van nemen en ons verlies pakken. Kan niet altijd raakt zijn.
+5/-0

3 jaar geleden
Cagliari....die gaan waarschijnlijk vier miljoen betalen in 10 termijnen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als er maar een bankgarantie komt, dan zijn die termijnen geen enkel probleem. Cashflow van Ajax is prima volgens mij
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb nog een hele grote strik liggen. Ongeloofelijke miskoop, maar Overmars maakt ook fouten zullen we maar zeggen.
+2/-1

3 jaar geleden
direct doen komt te kort voor ajax 1
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik voel een huurconstructie met mogelijk optie met koop aankomen. Cagliari zal ook weten dat Ajax hem heel graag kwijt wil en zal dan ook niet meteen met miljoenen willen strooien, lijkt me.

Ik sluit overigens niet uit dat deze speler het uitstekend kan doen in de Serie A
+1/-0

3 jaar geleden
Ravzan is niet geslaagd bij Ajax, maar ik heb nou ook niet de indruk dat er echt moeite is gedaan om hem in te passen.

Ik heb het gevoel dat we ons over een jaar of twee nog wel eens achter de oren gaan krabben over deze uitgaande transfer, net zoals bij Dolberg.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Heeft in de voorbereiding zowel dit als vorig seizoen wel degelijk zijn kans gehad, maar niet gegrepen. Mist de specifieke kwaliteiten die gevraagd worden van een 6 in dit systeem van Ten Hag. Ik had hem eventueel nog wel eens willen zien in een iets meer vooruitgeschoven rol, zoals Donny het nu invult zeg maar. Ik denk dat hij dat met zijn dynamiek nog best had gekund. Komt met name verdedigend tekort en dat is aan zijn zelfvertrouwen gaan knagen, waardoor het wellicht beter is ergens anders een frisse start te maken.
+1/-0

3 jaar geleden
Deze speler was op voorspraak van Ten Hag gehaald. Dan vind ik ook dat Ten Hag hierover verantwoording mag gaan afleggen. Óf hij heeft het verkeerd gezien, óf hij gebruikt hem verkeerd(en heeft het dus verkeerd gezien), of hij schrijft hem te snel af. Toont nog maar eens aan waarom een trainer nooit over aankopen mag gaan. Het gemiddeld aankoopbedrag voor een miskoop begint op deze manier aardig op te lopen, dit zijn niet meer de euroknallers uit de aanbiedingenbak. Alleen al al Bandé, Magallan en Marin kostten € 30 miljoen bij elkaar. Zorgwekkend.
+3/-5

 
3 jaar geleden
In de VI stond laatst een leuk stukje. Zelfs clubs die een gedegen beleid voeren en gericht aankopen doen kunnen geen hoger slagingspercentage dan 50-60% overleggen, wat niet anders wil zeggen dat 1 op de 2 aankopen gewoon mislukt.
Ajax is hier geen uitzondering op. Er zijn een paar voltreffers gemaakt (tagliafico, martinez e.d.) en een paar miskopen (magallan, marin e.d.) Verlies pakken en doorselecteren.
+10/-1

 
3 jaar geleden
Maar een club als Ajax mag dit soort verliezen niet lijden op aankopen. Een keer geen kampioen worden en 3/4 van dit soort spelers rond de € 10 miljoen in de selectie en je hebt een groot probleem. Dat moeten echt schoten in de roos zijn. Marin schijnt niet eens uitvoerig gescout te zijn, wellicht na de playoff wedstrijden tegen Standard een paar keer voor de vorm bekeken maar omdat Ten Hag hem wou is hij gekomen. Dat mag gewoon niet meer.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Nou ja, op de eerste plaats weten we dat helemaal niet. En op de tweede plaats kun je het ook vergelijken met de huizenmarkt, de meeste huizen zijn tegenwoordig al na 6 uur verkocht. Je hebt niet altijd evenveel tijd.

En je bent die 10 miljoen niet kwijt, je verkoopt die spelers toch ook gewoon weer. Orejuela en die spits die hier 5 weken en bij Groningen heeft rondgelopen volgens mij zelfs voor exact hetzelfde bedrag als waarvoor ze gekomen zijn.

En soms heeft een speler ook tijd nodig, kijk hoe Labyad staat te voetballen. Het zou me niets verbazen als hij straks een wedstrijd of 30 gewoon speelt.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Leuk al die downvotende kneuzen trouwens, smh my head.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Alsjeblieft kneus. Nog eentje, speciaal voor jou.
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ken je die uitspraak 'Iedereen loopt uit de maat behalve ik'?
Misschien ben jij briljant en is de rest van de wereld idioot. Maar heel misschien is er een kans dat als de overgrote meerderheid het anders ziet dan jij, dat die meerderheid niet (alleen) uit idioten bestaat.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Reageer er dan op, in plaats van zo'n kneuzenactie.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Maak jij je echt druk om een like-je wel of niet :)
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat hele likesysteem is juist de ergernis. Wat voegt het toe om een bericht omhoog of omlaag te klikken? En als iemand een andere mening heeft lees ik die mening graag, in plaats van kinderachtige duimpjes omlaag die niets toevoegen. Maargoed, boeien inderdaad haha.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht