Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax mag na Europa League-winst Sevilla nog steeds hopen op Pot 2

21 augustus 2020 23:51
Foto: Pro Shots

Ajax mag na Europa League-winst Sevilla nog steeds hopen op Pot 2; image source: Pro Shots

Ajax mag nog steeds hopen dat het bij de loting van de groepsfase van de Champions League op 1 oktober in Pot 2 zal belanden. Het Spaanse Sevilla moest daarvoor de Europa League winnen en dat deed het vrijdagavond na een 3-2 zege tegen Internazionale. Oud-Ajacied Nemanja Gudelj viel in de slotfase in bij Sevilla, terwijl Christian Eriksen als invaller bij de Italianen in het veld kwam.

Om in Pot 2 te belanden is Ajax alleen nog afhankelijk van Benfica. De Portugezen moeten komende maand twee voorrondes zien te overleven om de groepsfase van het Miljoenenbal te behalen. Als Benfica in een van die voorrondes wordt uitgeschakeld, zal Ajax in de tweede pot belanden tijdens de loting. Clubs als FC Barcelona, Atlético Madrid en Borussia Dortmund zullen dan ontlopen worden.




Tags

sevilla benfica atletico barcelona dortmund eriksen gudelj internazionale italianen madrid miljoenenbal nemanja ontlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Moet dat niet zijn? Ajax zo goed als zeker in pot 2 bij CL loting!
Benfica gaat in de 3e of 4e vooronde de grote Europese voetbalreus AZ tegenkomen, iedereen weet dan dat ze volslagen kansloos zullen zijn tegen deze voetbalmachine.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zal je zien dat ze de wedstrijd expres verliezen met 5-0, om ons een hak te zetten :)
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos