Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs debuteert in voorselectie Oranje

19 augustus 2020 14:11 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs debuteert in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Perr Schuurs maakt deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Komende maand staan er interlands tegen Polen en Italië op het programma en de verdediger van Ajax is nu voor het eerst opgeroepen voor de voorselectie. Samen met AZ is Ajax bovendien hofleverancier. Ook Donny van de Beek, Daley Blind en Quincy Promes zijn geselecteerd. Volgende week wordt de definitieve selectie bekend gemaakt en zal duidelijk worden of Schuurs zich ook meteen in Zeist mag melden.

In de voorlopige selectie van Jong Oranje is Ajax met liefst zes spelers ook uitstekend vertegenwoordigd. Carel Eiting, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Noa Lang, Kjell Scherpen én Jurriën Timber mogen allemaal hopen op een plekje in de selectie voor de kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Noorwegen. Ekkelenkamp en Timber werden nog niet eerder opgenomen in de voorselectie. Gravenberch werd in maart al geselecteerd, maar die duels werden toen vanwege het coronavirus afgelast.

Meer op KNVB.nl




Tags

schuurs oranje ekkelenkamp gravenberch timber afgelast beek blind coronavirus eiting hofleverancier jong knvb noorwegen polen promes rusland scherpen zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik denk dat Perr de opvolger van van Dijk word., hihi.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht