Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ajax sprak weken geleden al met Luis Suárez over terugkeer'

17 augustus 2020 13:43 - Oriol Domenech
Foto: Pro Shots

[Update] "Ajax sprak weken geleden al met Luis Suárez over terugkeer"; image source: Pro Shots

Ajax wil de selectie versterken met de komst van Luis Suárez. Dat weet de Uruguayaanse televisiezender Teledoce te melden. FC Barcelona wil de selectie flink renoveren en onder meer Suárez zou mogen vertrekken. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil daarvan profiteren door de spits terug naar Amsterdam te halen. Suárez heeft bij Barcelona nog een contract voor een jaar. Eerder speelde hij al van 2007 tot 2011 in het shirt van Ajax. In 159 officiële wedstrijden kwam hij toen tot 111 doelpunten en 68 assists.

Update 17-08 13:43: Ook de Spaanse journalist Oriol Domenech meldt dat Ajax geïnteresseerd is in Luis Suárez. Enkele weken geleden is er al gesproken met de Uruguayaanse aanvaller over een terugkeer naar Amsterdam.
Tags

suarez barcelona domenech oriol overmars renoveren teledoce televisiezender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dan zouden we toch even twee warriors in de spits hebben die elkaar af kunnen lossen.Een hunter en een pistoleiro. Graag dus. Traore is nog niet klaar voor het grote werk, die kan beter eerst een jaartje verhuurd worden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij hebben Blind, Huntelaar en Stekelenburg ook allemaal eerder een periode met Suarez meegemaakt. Tof om die reünie weer te zien gebeuren misschien?
Zou super zijn voor de club, fans, spelers en met of zonder Luis in de CL is gewoon een verschil dat weet iedereen. Check even zijn laatste goal tegen Bayern.
+1/-0

3 jaar geleden
het is vandaag 16-08-2020 vandaag nog binnen halen AUB
+3/-0

3 jaar geleden
Kan ie ook goed verdedigen ? Lijkt dat we grotere gaten in de selectie hebben.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ja twee dingen tegelijk is te lastig. We gaan eerst een verdediger halen en dan vragen we Suarez om drie weken te wachten, zodat we hem dan pas hoeven te bellen om te checken of het eventueel een mogelijkheid zou kunnen zijn dat die terug komt.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ons aller J.C. zei altijd dat je maar één goal meer hoeft te maken dan je tegenstander om te winnen. Als Luis daar voor zorgt dan moet het goed komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Halen en 4 miljoen salaris geven per seizoen. Die schiet er gewoon 30 in met Tadic en Antony om hem heen.
Ik vrees dat dit echt niet gaat lukken. Zou wel prachtig zijn.
+3/-0

3 jaar geleden
Zou een stunt zijn en by far grootste huzarenstukje ooit van Overmars. Echter als ik realistisch ben, zie ik het helaas niet gebeuren.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Als Leister city realistisch was gebleven waren ze ook geen kampioen geworden.

Dan was Griekenland niet Europees kampioen geworden en stond Leipzig! of all clubs niet in de halve finale CL.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nou ik denk dat de Grieken ook nog steeds niet weten hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen hoor ;)

En Leipzig wordt veel geld in gepompt door Red Bull.

Maar proberen kan altijd. Zeker bij iemand met een verleden bij Ajax.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
De laatste 7 maanden heb ik meerdere malen gepost dat Ajax dit zou moeten doen en dat dan doet dit berichtje mij toch een beetje extra deugd.
Nu is de tijd. Haal Luis.

Luis dit is het moment. Kom terug bij de club van je hart.

Nee heb je Marc en Ja kan je krijgen!

Even dromen ;)

Van den beek, Tadic, Anthony, Suarez, Neres....

oeff wat zou dat een een mooi voetbal opleveren.

En dan kan je nog Huntelaar, Promes, Traore er ook in gooien desnoods.PS: Leipiz en Lyon die in de halve finales staan van de CL! Wie had dat gedacht

Wie gelooft in zijn eigen kunnen kan ver komen!
+3/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
De speler moet het wel willen ,maar de nederlaag zal hem altijd parten blijven spelen.Maar als ik iets graag wil dan gaat het meestal niet door. Als Koeman coach zou worden dan maakt Ajax zeker meer kans.
Voor dit bericht een minpunt krijgen vind ik te ver gaan, ik ben een Ajacied in hart en nieren en na 395 berichten stop ik er mee.
+1/-0

 
3 jaar geleden
haha, gejank om die minnetjes hier altijd. Je bent hier om meningen over Ajax uit te wisselen, het is niet je levenswerk (hoop ik) dat wordt afgekraakt met een minnetje.

Of het moet zijn dat mensen elkaar bewust minnetjes geven los van de inhoud, dat het persoonlijk is, als je hier de forumtopics induidt kom je vaak frustratie van die hand tegen. Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat de reactiemogelijkheid en forum van deze site aardig mislukt zijn. op naar ajaxshowtime.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Op AjaxShowtime is het nog veel erger met supporters van andere clubs die zitten te minnen. Gewoon negeren die clowns. Twee keer per jaar duwen we ze nog dieper een depressie in.
+2/-0

 
3 jaar geleden
haha daar heb je ook een punt. misschien alleen nog maar met plussen werken, iedereen blij.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zou veel beter zijn inderdaad.
+1/-0

3 jaar geleden
Zoveel aanvallers heeft Ajax in de selectie. Weet er iemand wel hoe onze verdediging er brandschoon gaat uitzien in combi met het ideale middenveld???? De basis begint met topkeeper en degelijke betrouwbare verdediging met daarvoor een uitmuntend middenveld met als tussenstation naar voorhoede die ze maar hoeft in te prikken. Ik heb de ideale 11 nog niet in beeld, wie wel???
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Deels mee eens. Aan de andere kant hadden we vorig seizoen zoveel blessures onder de aanvallers dat we nog steeds moesten puzzelen. En mocht Suarez komen dan neem ik aan dat er een of twee jongeren verhuurd gaan worden.

Traore zou ik bijvoorbeeld liever een seizoen bij een andere club Eredivisie ervaring zien opdoen. Maakt deze voorbereiding tot nu toe geen enkele indruk en ik ben bang dat de stap van Jong Ajax naar top Eredivisie/Champions League moeilijk wordt zonder tussenstap.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit zou toch prachtig zijn? Promes verkopen voor 28 miljoen, Suarez ervoor terughalen. Ajax wil zich wereldwijd op de kaart zetten, het terughalen van zo’n speler kan daar zeker bij helpen! Ja, er zijn inmiddels aardig wat opties voor de spits, maar denk dat het ook voor de jeugdspelers mooi zou zijn als Suarez terugkomt bij Ajax. Qua winners mentaliteit kunnen ze zeker wat leren (hetzelfde geldt voor Huntelaar). Daarnaast moet er zeker nog een verdediger bij!
+2/-0

 
3 jaar geleden
11,9 procent van dit forum vindt Suarez geen versterking voor AJAX.

Hoe kan je dat nou met blote ogen beweren.

Ongelofelijk.
+3/-0

Worden we toch nog kampioen in 2020.
Of kan dat theoretisch niet, net voor kerst al kampioen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat zal helaas niet gebeuren. Daar zijn de nummers 5 t/m 18 van de Eredivisie te slecht voor. Die leveren hun puntjes toch wel in tegen AZ, PSV en Feyenoord.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als je zelf alles wint en de rest van de eredivisie speelt ALLE andere wedstrijden gelijk (niet heel erg realistich) dan ben je 'pas' na 21 wedstrijden kampioen. In elk ander scenario duurt het langer volgens mij
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zelf haal je dan 102 punten en de rest 32. In theorie ben je dan na 11 wedstrijden kampioen.

Reeël gezien is een gat van zes punten op het eind al ruim in deze zwakke competitie. Daarom is doelsaldo juist in Nederland wel een eerlijke manier om de titel te beslissen. Dat zegt niet alleen iets over dat je wint, maar ook over de manier waarop.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe kan je nou in 11 wedstrijden al meer punten gehaald hebben dan je concurrenten in de 23 wedstrijden, die dan nog moeten volgen, nog zouden kunnen halen...

Kampioen ben je pas als je meer punten hebt gehaald dan je concurrentie dat seizoen mogelijk kan behalen. In mijn (uiteraard nergens op slaande) voorbeeld is dat na 21 wedstrijden. Na 20 wedstrijden kan je namelijk max 60 punten halen, haalt je beste concurrent er minstens 19, en volgen er nog 14 wedstrijden, dus nog 42 punten te behalen, en kan deze concurrent dus nog op 61 punten komen.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het ging over het vroegst mogelijke moment dat je kampioen kunt zijn waarbij iedere tegenstander alles gelijk speelt en allemaal verliezen van Ajax. Het meest optimistische scenario. Je weet altijd pas achteraf wanneer je kampioen bent. Nogal logisch.
+1/-0

3 jaar geleden
Dat er een goede spits moet komen is duidelijk, je kan kiezen voor een tussenpaus ,dan zou Suarez een perfecte zijn ,maar aangezien zijn leeftijd en wat het moet gaan kosten, zou je ook kunnen kijken voor een jongere spits, Traore is er in iedergeval nog niet klaar voor. Wel erg mooi om te zien dat Barbara van Dorp de vrouw van Suarez heeft opgebeld om haar warm te maken voor een komst naar Amsterdam!!
+2/-0

 
3 jaar geleden
https://nl.wikipedia.org/wiki/Barbara_Barendlink en zei dat verhaal op het programma"op 1" en dat kan helpen, Suarez zijn vrouw moet hier natuurlijk ook mee instemmen en Barbara is bevriend met dit koppel.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson