Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Dit jaar moet het gaan gebeuren'

10 augustus 2020 00:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs: "Dit jaar moet het gaan gebeuren"; image source: Pro Shots

In een interview met Voetbal International geeft Perr Schuurs aan dat hij vol voor zijn kans bij Ajax gaat nu Joël Veltman is vertrokken. "De concurrentie is natuurlijk niet weg, maar ik heb wel het gevoel dat het dit jaar moet gaan gebeuren. Ik heb een gesprek met trainer gehad. Hij sprak vertrouwen in mij uit. Dat geeft mij wel een heel goed gevoel richting het nieuwe seizoen", aldus Schuurs. "Het is daarbij vooral zaak om niet opeens allerlei andere dingen te gaan doen. In mijn positie moet ik doen wat er van mij wordt verwacht. Zo sterk mogelijk spelen voor het team en de fouten eruit halen zodat we geen tegendoelpunten krijgen. Uiteindelijk is dat simpelweg de taak van ons als verdediger: de nul houden."

Afgelopen seizoen ging de verdediger meerdere keren in de fout toen hij een kans kreeg in het eerste elftal. "Ik heb veel beelden teruggekeken", zegt hij daarover. "Als je kijkt naar mijn fouten, dan ligt het volgens mij vooral aan de concentratie. Het gebeurt twee keer in de laatste minuut. Dat zie ik als pure focus in een wedstrijd en moet beter."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

schuurs concentratie tegendoelpunten teruggekeken veltman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Perr, ik heb 200 % vertrouwen in je en als je inderdaad tot en met de 95e minuut gefocust en geconcentreerd blijft wordt je een topper, want je hebt alles in huis om net zo goed als Matthijs te worden en zelfs beter dan van Dijk.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Beter dan van Dijk? Misschien moet je de lat nog iets hoger leggen :-D
+3/-0

 
2 maanden geleden
Van Dijk is een leuke verdediger, maar is ook zo opgehyped. In het NL word hij vaak geklopte en zelfs in de lucht.
Schuurs kan het niveau de Ligt worden als hij nuchter blijft en gewoon zijn ding doet.
+1/-3

 
2 maanden geleden
Daar ben ik het niet mee eens, maar we zijn het wel eens dat het voor Ajax fijn zou zijn als ie beter wordt dan van Dijk.
+2/-0

2 maanden geleden
Heel veel succes kerel, ieder gunt het je.

Hopelijk gaat de samenwerking met Bogarde echt vruchten afwerpen. Het wordt tijd voor een aantal wedstrijden waar je foutloos en meedogenloos optreedt. Pak maar eens een kaart.
+1/-0

2 maanden geleden
Bonus is de goede vrije trap, zeker nu Schöne en Ziyech weg zijn. Deze bijvoorbeeld na 50 seconden was goed raak. https://youtu.be/MKCJvMn-c28link
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zelfvertrouwen kan een speler ineens 100% geschikt maken voor Ajax 1.

Hij is trouwens het afgelopen jaar twee keer zo breed geworden. Ik weet niet precies wat ze in zn kip hebben gestopt op de Toekomst, maar dat is geen water geweest.
+1/-0

2 maanden geleden
Per moet gewoon meedogenloos blijven voetballen, ik zag hem tegen Bilate een mooie actie maken, dat moet hij gewoon volhouden zo ,dan voorspeld ik een hele mooie toekomst voor hem!!
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.013 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez anthony athony barcelona belasting boer corona fier hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad marin martinez moedwillig noteren ofwel oranje overmars post potter promes renemar robbertb rodytur suarez tadic