Transparent
Inloggen
Sluiten

Burgemeesters en voorzitters veiligheidsregio's kunnen aanwezigheid fans beperken of verbieden

6 augustus 2020 19:38
Foto: Pro Shots

Burgemeesters en voorzitters veiligheidsregio"s kunnen aanwezigheid fans beperken of verbieden; image source: Pro Shots

Het is niet uitgesloten dat er een verbod komt op publiek bij wedstrijden in het betaald voetbal. Dat gaf minister-president Mark Rutte aan op een persconferentie. "Burgemeesters en voorzitters van veiligheidsregio's kunnen de aanwezigheid van supporters beperken of verbieden", aldus Rutte. "Als de cijfers daar aanleiding voor geven de komende periode kunnen wij dit oprekken naar landelijk niveau, zodat ze eventueel voor heel Nederland gaan gelden."


Tags

aanwezigheid beperken veiligheidsregio verbieden voorzitters rutte minister nederland oprekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
De gemeente Amsterdam doet het nog anders. Die negeren gewoon de aanvraag voor de vergunning.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Amsterdam is al jaren naar de klote. Is mijn stad niet meer helaas. Binnen 10 jaar totaal verziekt. Enige wat mij bindt met Amsterdam nog is Ajax en familie en vrienden die er wonen.
+2/-0

2 maanden geleden
Het corona virus is schijnbaar het kindje van het zittend kabinet dat zijn regie uit handen ziet glippen. Je moet een stok hebben om te slaan,en ja hoor de fans van Feyenoord krijgen slaag omdat ze het lef hadden om de spelers luid aan te moedigen.
De heer Rutte gaat hier zonder de var makkelijk scoren .Dat gaat gevolgen hebben voor de competitie in September we hebben u gewaarschuwd.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Jaja, eerst de maatregelen versoepelen met alle gevolgen van dien. Gevolgen die men al had zien aankomen. Ik had liever dat de versoepeling een maandje later was gekomen met duidelijke richtlijnen. Nu is het virus zich alweer flink aan het vespreiden en gaat men denken aan maatregelen.

Dan heb je ook nog die demonstrerende hippies die denken dat dit allemaal een hoax is. Egoïstisch kutvolk, denken ze nou echt dat de ziekenhuizen/zorginstellingen voor de lol werden overbelast? Dat er voor de lol bedrijven dichtgaan? Dat de economie voor de lol harde klappen krijgt? Sommige mensen moeten gewoon afblijven van verdovende middelen en wat meer denken aan hun medemens.
+4/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.013 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez anthony athony barcelona belasting boer corona fier hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad marin martinez moedwillig noteren ofwel oranje overmars post potter promes renemar robbertb rodytur suarez tadic