Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dertien positieve coronatesten bij Ajax in juni'

4 augustus 2020 22:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Dertien positieve coronatesten bij Ajax in juni"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat dertien spelers en stafleden van Ajax in juni positief zijn getest op corona. Zij bleken tijdens de testen antistoffen in hun bloed te hebben. Hoofd communicatie Miel Brinkhuis bevestigt tegenover het medium dat er positieve testen geweest zijn. "Ik wil benadrukken dat er op dit moment niemand corona heeft en – behoudens André Onana, die lichte enkelklachten heeft – iedereen dinsdag op de training aanwezig was", aldus Brinkhuis.

Onduidelijk is waar de spelers en stafleden het virus hebben opgelopen. Niemand van de positief getesten heeft klachten gehad. Ajax wil verder niet dieper op de besmettingen ingaan. Er wordt niet uitgesloten dat de besmettingen zijn opgelopen tussen het eerste en tweede blok aan trainingen in toen verschillende spelers een korte vakantie gevierd hebben of zijn teruggekeerd naar hun vaderland.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

besmettingen brinkhuis corona coronatesten antistoffen bloed enkelklachten getesten miel onana telegraaf vaderland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
De onzichtbare vijand heeft dus ook bij onze jongens toegeslagen en is ondertussen bezig aan de tweede ronde. Ongeveer een miljoen mensen heeft dit ondertussen het leven gekost.En dan nog lopen die waanzinnigen van viruswaarheid met hun spandoekje door de straten dat het allemaal wel meevalt. Waarom mogen wij geen Russische roulette spelen met de rest van de bevolking vragen zij zich af.
Ook ik vind die regels vreselijk maar wat moeten we dan? Een slachting aanrichten?
+7/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je hebt hemelaal gelijk!!
Zonder hier nu een discussie te willen starten wil ik toch ook ff kwijt dat het mij een raadsel is waarom die (gelukkig) kleine groep), een kwetsbare groep van oudere en zieke in gevaar brengt. Je ziet dat nu ook in Amsterdam dat het uit de klauwen loopt. Je zou zwaar aangepakt moeten worden als je je eigen niet aan de regels houdt en daardoor andermans leven in gevaar brengt en dan heb ik het nog niet over, als iemand daardoor zijn leven verliest, deze regering is te zwak en heeft volledig zijn regie verloren (lekker op vakantie terwijl er een 2e golf as is!!??) Ik kan niet wachten dat het voetbal weer gespeeld kan worden met publiek ,maar aan de andere kant hou ik ook me hart vast en bang dat het beter is om nog even te wachten op een vaccin en dat men dan weer ongegeneerd in elkaars armen kan vallen als er gescoord wordt en ik hoop dat dit heel veel bij Ajax gaat gebeuren.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Omdat die kleine groep knettergek is, wist niet dat Covid ook hersenen aantasten, zij zijn het bewijs van wel dus.
+3/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aannames alvarez anthony athony barcelona belasting boer donvito fier gecharmeerd hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad marin martinez noteren ofwel overmars post potter promes renemar rodytur schuurs suarez tadic