Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenduel tegen RKC Waalwijk zonder supporters

4 augustus 2020 12:44 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Oefenduel tegen RKC Waalwijk zonder supporters; image source: Pro Shots

Ajax zal aanstaande zaterdag in een leeg stadion de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk moeten gaan spelen. Dat meldt de club via de officiële website. Reden hiervoor is dat de gemeente Amsterdam geen vergunning heeft afgegeven, waardoor de formele toestemming ontbreekt om toeschouwers toe te kunnen laten. Ajax heeft op 15 juli al een vergunningsaanvraag ingediend, maar deze was maandagavond nog steeds niet verstrekt. Ajax doet er alles aan om donderdag 13 augustus wel supporters te kunnen ontvangen als er tegen FC Utrecht wordt gespeeld. Ook die vergunning is op 15 juli al aangevraagd.


Tags

rkc vergunning aangevraagd afgegeven formele gemeente toeschouwers utrecht vergunningsaanvraag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wat een Engnek die Halsema. Misschien allemaal een black lives matter shirt aantrekken i.p.v een voetbalshirt.
+2/-0

2 maanden geleden
Kutwijf die halsema. Mondkapje opdoen en met duizenden een entrada vormen buiten t stadion. Wel met blm spandoekjes natuurlijk 😛
+1/-0

2 maanden geleden
Onvoorstelbaar, als je onder toestemming gaat protesteren en geen respect hebt voor de 1 1/2 meter ,dan is er geen probleem ,maar als je toch ruim van te voren een aanvraag indient , kan het niet op tijd geregeld worden!!
Wat met je met zo een kut gemeenteraad en als hoofdgriezel ;Halsema.
En als je bij die kakkerlakken ziet ,zitten mensen bijna hutje mutje en dat kan wel allemaal.
Nu kunnen die studenten wel de introductieweek door laten gaan, dit land is totaal onbeheerd en straks zit je met een pak ellende, alles is te vrijblijvend, die Rutte is totaal ongeschikt om dit land te leiden ,landingen mensen komen met de virus het land binnen of zijn er inmiddels al.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.012 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannames alvarez anthony athony barcelona belasting boer donvito fier gecharmeerd hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad marin martinez noteren ofwel overmars post potter promes renemar rodytur schuurs suarez tadic