Transparent
Inloggen
Sluiten

David Neres sluit aan bij groepstraining Ajax

1 augustus 2020 14:09 - Ajax Life
Foto: Pro Shots

David Neres sluit aan bij groepstraining Ajax; image source: Pro Shots

David Neres heeft zaterdag weer kunnen aansluiten bij de groepstraining van Ajax. De Braziliaan viel in november vorig jaar uit met een blessure in de uitwedstrijd tegen Chelsea. Aanvankelijk zou hij enkele weken uit de roulatie zijn, maar vanwege verschillende terugslagen tijdens zijn herstel kwam hij sindsdien niet meer in actie. Een groot gedeelte van de training kon de aanvaller nu weer meedoen met de groep. Alleen de langere sprints en het meest fanatieke partijspel liet hij aan zich voorbij gaan.

In gesprek met Ajax Life geeft Erik ten Hag aan erg blij te zijn met de terugkeer van Neres. "Hij heeft de stap naar trainen met de groep kunnen zetten", aldus Ten Hag. "Als je ziet waar hij vandaan komt, is dit een grote stap voorwaarts. Het is misschien een beetje buiten het gezichtsveld geweest, maar de vorige blokken trainde David niet met de groep mee."

Via de officiële kanalen laat Ajax weten dat Mohammed Kudus, Dusan Tadic en André Onana nog niet aan het derde blok van de voorbereiding zijn begonnen. Het drietal zal aanstaande dinsdag aansluiten.

Meer op Ajax Life




Discussieer mee op de forums


Tags

neres groepstraining hag blokken braziliaan chelsea fanatieke gezichtsveld kudus life onana sprints tadic terugslagen voorwaarts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Een speler als Neres moet in staat wezen om weer op het oude niveau te komen,van zijn laatste wedstrijd in Londen. Jammer genoeg zijn de fans onwetend gebleven,van zijn door etterende blessure zodat wij hem niet konden steunen daarmee. Gelukkig staat hij weer op het veld ,dus alsnog een welgemeend schouderklopje.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs