Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transferperiode in Nederland loopt tot en met 6 oktober'

30 juli 2020 18:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Transferperiode in Nederland loopt tot en met 6 oktober"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International weet te melden dat de KNVB heeft bepaald dat de transferperiode in Nederland tot en met dinsdag 6 oktober zal duren. De transferperiode zal aanstaande woensdag beginnen en daarmee ruim twee maanden geopend zijn. De eerste transferperiode liep van 1 juli tot en met 21 juli. Omdat veel competities in juni en juli nog uitgespeeld werden, gaat de transfermarkt deze zomer later open dan normaal.

In onder meer Duitsland en Italië zal op 5 oktober de transferperiode al sluiten, terwijl in Engeland de transferperiode tot en met 16 oktober open zal zijn.

Meer op VI.nl


Tags

nederland duitsland engeland knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Transferperiode zal aanstaande maandag beginnen? Volgens mij is Zyech al maanden geleden verkocht, Veltman vandaag. Frenkie werd ook eigenlijk verkocht in het voorjaar. Volgens mij is de transferperiode tegenwoordig van Januari tot en met December. Ik word tegenwoordig moe van de transfergeruchten die het gehele jaar in het nieuws komen. Als Antony vier leuke wedstrijden speelt dan beginnen de Real, Barcelona, Juventus en Chelsea geruchten weer en dan worden er binnen een paar maandjes weer dealtjes gesloten voor het seizoen ten einde is. Die zaakwaarnemers en het non-stop graaien naar geld heeft het voetbal inmiddels kapot gemaakt.
+1/-0

2 maanden geleden
Anthony maakt volgens Verwei heel veel indruk op de trainingen die hij heeft mee gedaan.
Ajax moet echt een linksback en CV erbij halen.
Schuurs gaat naast Blind starten maar we moeten goed in de verdedigers zitten.
+1/-0

2 maanden geleden
Als dat waar is ,kan dat nogal nadelig zijn, als de competitie is begonnen kan er nog een speler weggekocht worden en kan je niet op korte termijn een nieuwe terugkopen, waardeloze regeling!
+1/-0

2 maanden geleden
De slechtste regeling in het voetbal.
Hier worden de grote landen ook weer bevoordeeld.
Wat het ergste is is dat het het slechtste is voor de kwaliteit van het produkt voetbal.
Voetbal is een teamsport. Zo kun je totaal geen teams opbouwen, spelers ontwikkelen etc.
Wat nu goed is is over een week misschien allemaal weer teniet gedaan en dat vaak ook nog één week voor hervatting van de verschillende competities.
Het Nederlandse voetbal staat heel goed bekend om zijn goede jeugdopleidingen.
Dus bij alle clubs van Ajax tot en met Vitesse wordt err gekeken naar grote talenten. Het is te begrijpen dat de meeste Nederlandse clubs al snel worden uitgeschakeld in de verschillende Europese toernooien omdat ze de teams nog niet voldoende op orde hebben terwijl dat hoogstwaarschijnlijk een week daarvoor nog wel het geval was. Daarom overwinterd er vaak nog maar één club in Nederland.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez anthony athony barcelona boer donvito eredivisie fier gecharmeerd hag huntelaar koen kruizen kudus labyad marin martinez neres ofwel overmars post potter promes renemar rkc schuurs suarez tadic veerman veltman