Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alle clubs in Eredivisie tenminste één keer op zaterdagmiddag een thuiswedstrijd'

22 juli 2020 01:27 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Alle clubs in Eredivisie tenminste één keer op zaterdagmiddag een thuiswedstrijd"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat komend seizoen ook op zaterdagmiddag ieder weekend een wedstrijd in de Eredivisie gespeeld gaat worden. Alle clubs uit de Eredivisie zullen tenminste één keer een thuiswedstrijd spelen om 16:30 uur. De KNVB presenteert woensdag het conceptprogramma voor de eerste seizoenshelft. De data en tijden van de tweede seizoenshelft zullen eind december pas volgen. De topwedstrijden zullen pas zo laat mogelijk in het seizoen op de planning staan.


Tags

eredivisie conceptprogramma knvb telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Prima toch. Vanwege het amateur voetbal zijn er nooit wedstrijden op zaterdagmiddag, tijd om daar van af te stappen. Topwedstrijden moeten ook zaterdagavond gespeeld kunnen worden.
Beetje verandering is ook goed.
+1/-0

4 weken geleden
beetje vreemd, thuis psv en een week later thuis feyenoord, beter eerst 1 huis en dan 1 uit gezien het feit (ga ik van uit) je dan nog niet met volle stadions mag spelen
+1/-0

3 weken geleden
Als de Zaterdag middag te maken heeft met Fox dan heb ik daar begrip voor, maar als de knvb daar een bedoeling mee heeft moet men dat eens uitleggen ,of heb ik iets gemist?
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alonso blind cavani dembele donvito fier gerald gotze iniesta jeroene jong jonkies juventus koen kruizen laudrup luigitentorioabc overmars potter promes renemar rijkaard robben schuurs silva suarez tadic uitstraling vanenburg ziyech